Lanvinin syyskampanjassa tanssii myös itse suunnittelija

06.09.2011 10:49 -

Ranskalainen muotitalo Lanvin on julkaissut syysmallistonsa kunniaksi yhden satavuotisen historiansa hilpeimmistä kampanjoista.

Lanvinin syksyn 2011 kampanjassa mallit Raquel Zimmermann ja Karen Elson esittelevät merkin naisellisia leikkauksia uhkuvia uutuuksia poikkeuksellisen hulvattomalla tavalla - tanssimalla. Parhaimmillaan amatööritanssijoiden epätahtiin hytkyminen on kampanjan virallisella videolla, jonka lopussa merkin pääsuunnittelija Alber Elbaz liittyy tanssivaan seuraan. Sympaattiselle suunnittelijalle on vaikea olla hymyilemättä.

Lanvinin syysmallistossa on merkille tyypillisiä naisellisia laskoksia, ylellisiä materiaaleja ja katseenvangitsevilla leikkauksilla varustettuja pikkumekkoja, jotka korostavat kantajansa parhaita puolia. Värimaailma on syksyisen tumma: mustan ja tummanharmaan seassa on ajankohtaisia jalokivivärejä hehkuvasta sinisestä tummaan burgundiin. Kirkkaan pinkki, punainen ja koralli tuovat kokonaisuuteen värikästä pilkettä. Lanvin tarjoilee reseptin syksyn juhlavimpiin asusteisiin: ranteeseen tai kyynärpäähän ulottuvat hanskat ja päälaella keikkuva pieni hattu.

Lanvin sai alkunsa 1900-luvun alussa, kun Jeanne Lanvin ompeli tyttärelleen vaatteita, joita varakkaat naapurit alkoivat pian haluta omille lapsilleen. Ensimmäinen Lanvinin liike avattiin vuonna 1909 Pariisiin rue du Faubourg Saint-Honorélle. Nykyisin Lanvin on yksi muotimaailman suurimmista ja seuratuimmista nimistä. Lanvinin vaatteet pääsivät Suomessa suurempaan jakeluun, kun merkki teki vuonna 2010 paljon näkyvyyttä saaneen yhteistyömalliston ruotsalaisen vaateketjun H&M:n kanssa.

Kilpailut

Uusimmat