Malli Noora Hautakangas luottaa luonnonkosmetiikkaan

22.04.2012 11:00 -

Miss Suomi 2007 Noora Hautakangas juonsi viime viikonloppuna Finlandia-talolla järjestetyt Luonnonkaunis-messut, joilla esiteltiin luonnonkosmetiikkaa. Nainen kertoo itsekin olevansa luonnonkosmetiikan fani.

Luonnonmukaisista tuotteista itsekin kiinnostunut malli ja juontaja yllättyi positiivisesti orgaanisten kosmetiikkatuotteiden kasvaneesta määrästä.

- Lähinnä se jäi mieleen, että miten paljon erilaiset luonnonkosmetiikkabrändit ovat yleistyneet ja niitä tuodaan Suomeen enemmän ja enemmän. Se on tottakai hieno asia ja toivottavasti kuluttajat saadaan myös entistä enemmän tietoisiksi luonnonkosmetiikasta.

Hautakangas suosii itsekin luonnonkosmetiikkaa ja kokeilee mielellään uusia tuotteita. Hän kertoo messujen kaltaisten tapahtumien avartavan entisestään tietoutta luonnonmukaisesti valmistetuista kauneudenhoitotuotteista. Erityisesti yksi uusi tuote herätti juontajan mielenkiinnon.

- Yksi aika erikoinen juttu oli musta saippua. Sitä tuodaan jostain Afrikasta. Siitä otetaan pieni pala ja sillä voi pestä koko kehon, hiukset, kasvot...mitä tahansa. Se oli aika makee juttu.

Hautakangas uskoo, että suomalaisten kuluttajien kiinnostus luonnonkosmetiikkaa kohtaan tulee kasvamaan jatkossa, vaikka vielä ollaankin muuta maailmaa jäljessä. Hänen mielestään etenkin tuotteita koskevaa tietoa pitäisi olla tarjolla enemmän.

- Varsinkin kun kerrotaan, että mikä on tuotteen alkuperä, miten se tehdään ja mitä se sisältää. Jos tiedettäisiin normaalin kosmetiikan haitoista ja verrattaisiin näitä kahta, niin kyllä uskon, että aika moni kääntyisi luonnonkosmetiikan puoleen.

Kilpailut

Uusimmat