Suuri muotikysely starttaa maanantaina!

07.09.2012 12:05 - Johannes Saukko

Voicen verkkosivuilla avataan maanantaina kysely, jonka tarkoituksena on selvittää suomalaisten naisten asenteita ja käyttäytymistä heidän suhteessaan muotiin. Vastaajille on luvassa palkintojakin.  

- Muoti on Voicelle tärkeä sisältöalue ja haluamme tietää yleisömme käyttäytymisestä enemmän. Mistä he saavat inspiraationsa pukeutumiseen? Mistä ostavat vaatteensa? Millaista roolia nettikauppa näyttelee nykyään? Mitkä ovat naisten suosikkibrändeja?, luettelee Voicen verkkosisällöistä vastaava Johannes Saukko.

Kysely on aktiivisena kolme viikkoa ja tavoitteena on saada siihen tuhansia vastaajia.

- Teemme tämän kaltaista kyselyä nyt ensimmäistä kertaa, joten vastaajien määrää on hankala arvioida. Uskon, että kyselyyn vastaaminen on kuitenkin niin mielenkiintoista, että tavoitteemme vastaajien määrän suhteen täyttyy, kertoo Saukko.

The Voice ei ole rakentanut kyselyä puhtaasti omin voimin vaan se on tuotettu yhteistyössä muotibloggaaja ja -vaikuttaja Stella Harasekin kanssa.

- Stella on rakentanut kyselyä meidän suuntaviivojemme mukaan. Upeaa, että saimme hänen tasoisensa ammattilaisen houkuteltua projektiin, sanoo Saukko

- Oli ehdottomasti pakko tarttua haasteeseen! Odotan tuloksia mielenkiinnolla. Kiinnostaa erityisesti nähdä millaisia eroja vaikkapa omien ikätovereideni ja kymmenen vuotta nuorempien tai vanhempien väliltä löytyy: kuinka paljon käytämme pukeutumiseen aikaa aamuisin, tai kuinka paljon teemme hankintoja netistä?, intoilee Harasek.

Voicen Suuri Muotikysely avautuu yleisölle maanantaina 10.9.2012. Vastausaikaa on syyskuun loppuun. Kyselyn tulokset julkaistaan 3.10.2012.

Ja hei, kaikkien vastanneiden kesken arvotaan Stockmannin 100€ lahjakortteja.

Kilpailut

Uusimmat