Lue, mitkä ovat syksyn kuumimmat meikkitrendit

13.09.2012 20:45 -

Meikkitaiteilija Mariela Sarkima kertoo, miten tänä syksynä meikataan.

1) Marjasävyt huulissa. Rohkea käyttää huulissa tummaa viininpunaista. Tyyliä voi myös laimentaa vaihtamalla sävyn mehumaisemmaksi, jolloin lopputulos ei ole niin intensiivinen. Huulet eivät ole enää mattapintaiset, vaan "tahratun" näköiset.

2) Tänä syksynä meikkitrendit leikittelevät erilaisilla pinnoilla. Esimerkiksi huulet ovat samettipintaiset. Kynsissä puolestaan hauskuutellaan pienillä helmillä. Caviar Manicure -trendiksi kutsutussa lakkaustyylissä kynnet lakataan ja märkien lakkapintojen päälle ripotellaan pieniä helmiä. (Lue aikaisemmin julkaistu juttu kaviaarimanikyyristä täältä.)

3) Kesästä jatkunut monivärinen silmämeikkitrendi jatkuu. Luomet saavat edelleen olla värikkäät, mutta kesäisten pastellisävyjen sijaan silmämeikissä käytetään kirkkaampia sävyjä. Esimerkiksi Donna Karanin syksyn näytösmeikki oli näyttävän punainen.

4) 60-luku vaikuttaa silmämeikissä. Voimakkaan naiselliset rajaukset, hieman laulaja Lana Del Reyn tyyliin, ovat nyt vahva trendi. Silmänrajaukset ovat kurvikkaita ja erittäin naisellisia verrattuna viime vuoden jyrkkiin, maskuliinisiin ja jopa graafisiin linjoihin.

5) Sähkönsininen! Jos haluat meikkiin aksenttivärin, tämä on se väri. Muun muassa Stella McCartneyn ja Anna Suin näytösmallien meikeissä näkyi sähkönsininen. Koko luomea ei tarvitse vetää siniseksi, vaan voit kokeilla esimerkiksi vain ohutta silmänrajausta.

Kilpailut

Uusimmat