Tätä et tiennyt Huippumalli Haussa -ohjelmasta

17.09.2012 09:00 -

Huippumalli Haussa -ohjelman tehtäväkoordinaattori ja kauneusalan asiantuntija Mariela Sarkima paljastaa, mikä yllätti ohjelman kuvauksissa.

Mariela Sarkima laski puoleksi vuodeksi meikit ja föönin käsistään ja lähti tehtäväkoordinattoriksi Suomen Huippumalli Haussa -ohjelmaan. Vannoutuneena Huippis-fanina hänen ei enää tarvinnut huudella kotisohvalta, että tehkää näin tai näin, vaan hän pääsi itse suunnittelemaan ohjelmaa yhdessä ohjaajan, tuottajan, käsikirjoittajan ja opetus-, haaste- ja kuvaustehtävissä mukana olleiden asiakkaiden kanssa. Yksi juttu tuli Marielalle yllätyksenä.

- Ohjelmaa paljon seuranneena olin kuvitellut, että tuomarit ovat päättäneet jo etukäteen, kenet tiputtavat. Oli kuitenkin yllättävää huomata, kuinka paljon tuomarit, Anne, Teri ja Sakke, väänsivät kättä päätöksistä.

Marielan oma suosikkityttö vaihtui lähes viikoittain. Kisassa oli mukana monta kilpailijaa, jotka pääsivät yllättämään. Välillä tuomareiden päätökset saivat Marielan leuat loksahtamaan yllätyksestä.

- En ollut aina paikalla tuomarointien loppuun asti, joten soitin usein tuottajalle kuullakseni kuka oli tippunut. Pari kertaa leukani meinasi tipahtaa paikoiltaan. Olin ihan että häh, sekö tyttö tippui? Toisin kuin luullaan, jaksoja ei ole todellakaan käsikirjoitettu etukäteen, Mariela paljastaa.

Kilpailut

Uusimmat