Älä pilaa silmämeikkiäsi - 5 virhettä, joita kannattaa välttää

04.09.2013 09:15 - Reija Saarinen

Kestävän ja kauniin silmämeikin teko ei ole aina helppo homma. Onneksi muutamat virheet välttämällä meikistä voi saada onnistuneen.   

Vältä näitä viittä vinkkiä virhettä. 

1. Taivutat ripsiä ripsivärin laiton jälkeen

Jos haluat saada erittäin huononnäköiset ripset voit toimita näin, muuten tämä ei ole suotavaa. Ripset kannattaa aina taivuttaa ennen ripsivärin levittämistä. Näin annat niille perustan, jonka ne tarvitsevat.

2. Lisäät rajaukset ja ripsivärin ennen luomiväriä

Jos laitat silmämeikin valmiiksi niin, että lisäät luomivärin viimeisenä, ei lopputulos ole toivotunlainen. Luomivärin levittäminen rajausten päälle on nimittäin erittäin haastavaa. Lisää siis ensin luomiväri, sitten rajaukset ja lopuksi ripsiväri. 

3. Laitat tummat varjot silmäkulmaan

Silmän sisänurkkaan ei kannata laittaa tummaa väriä. Tämä saa nimittäin sinut näyttämään vain kärsivältä. Käytä aina sisänurkassa vaaleaa väriä, mikä saa silmät näyttämään suuremmilta.

4. Rajaat silmät alas

Kun rajaat silmiäsi kissatyyliin, pidä huoli siitä, että rajaus suuntaa hieman ylöspäin silmänurkasta. Kun rajaus kulkee alaviiston, se saa silmät näyttämään pieniltä ja masentuneilta. 

5. Et käytä vedenkestävää ripsiväriä

Ripsivärin kannattaa aina olla vedenkestävä. Tämä siitäkin syystä, että et joudu katselemaan ripsivärin luomaa mustaa vannetta luomillasi. 

Lähde: Beatyhigh

Kilpailut

Uusimmat