Haluatko eroon mustapäistä? Kokeile kotitekoista kuorintaa

06.09.2013 12:15 - Reija Saarinen

Mustapäät ovat ikäviä ja monet taistelevatkin niitä vastaan erilaisilla hoidoilla. Onneksi omaa ihoaan voi puhdistaa myös kotona. 

Alla viisi kotona tehtävää kuorintaa, joiden avulla voit pitää ihosi kauniin puhtaana. Kokeile kuitenkin aineita ensin pienelle ihoalueelle mahdollisten allergioiden varalta.

1. Sekoita kaurahiutaleita ja maitoa. Hankaa seosta kasvoihisi. Tämä kuorinta poistaa mustapäät ja samalla kuorii kasvojen ihoa. 

2. Voit kuoria ja puhdistaa ihoasi sitruunalla. Hiero kasvoja sitruunaviipaleella. Se toimii luonnollisena valkaisuaineena, joka kuorii ja puhdistaa ihoa. 

3. Kuivata appelsiininkuorta auringossa. Jauha se sen jälkeen hienoksi jauheeksi ja sekoita jauhe maidon ja hunajan joukkoon. Hiero seos kasvoille ja anna kuivua. Tämä kasvonaamio poistaa mustapäitä sekä kosteuttaa ja kuorii ihoa luonnollisesti. 

4. Ruokasoodaa voidaan käyttää myös kasvojenhoidossa, sillä sen avulla saat tehtyä kotitekoisen kasvonaamion, joka poistaa mustapäitä. Sekoita ruokasoodaa veteen. Hiero seos kosteille kasvoille pyörivin liikkein. Tämä on loistava keino mustapäiden poistamiseen. 

5. Vatkaa kananmuna ja lisää joukkoon muutama tippa hunajaa. Sekoita hyvin ja lisää sen jälkeen seos kasvoille. Anna kuivua. Huuhtele kasvot kylmällä vedellä. Tällä hoidolla mustapäät saavat kyytiä.

Lähde: Boldsky

Kilpailut

Uusimmat