Päivitä meikkipussisi syksyyn - viisi kovinta trendiä

08.09.2013 15:15 - Katariina Näreaho

Syksyä kohti mentäessä on hyvä päivittää kesämeikit syksyn sävyihin.

Meikkitaiteilija Jessica Scatntlin kertoo, kuinka jokainen voi pienillä muutoksilla tehdä suuren parannuksen meikkipussinsa sisältöön.

Viisi tämän syksyn meikkihittiä

1. Vaihda hohtava aurinkopuuteri mattaan. Kesäauringon kultainen kimallus saa vaihtua syksyksi mattaan pronssiin. Käytä syksyllä aurinkopuuteria myös maltillisemmin.

2. Myös syksyllä meikkilaukusta saa löytyä väriä, joten säilytä osa värikkäistä huulipunista, luomiväreistä ja ripsareista. Luomilla saa näkyä harmaa, harmaanruskea, pronssi ja luumu, mutta yhdistä maanläheiset värit kirkkaansiniseen tai sähäkkään violettiin, jonka levität alaripsien tyveen.

3. Syksy on hyvä aika vaihtaa huulipunat voimakkaampiin ja tummempiin sävyihin. Kokeile rohkeasti esimerkiksi viininpunaista tai tummaa purppuraa.

4. Poimi meikkipussiisi jalokivien sävyt. Nämä tehostevärit saavat näkyä vahvasti alaripsien tyvessä, jolloin ne tuovat katseeseen intensiteettiä.

5. Huulien liukuvärjäys on nyt in. Rajaa aluksi huulesi tummalla rajauskynällä. Levitä tämän jälkeen huulipunaa huultesi reunoille, mutta jätä keskiosa paljaaksi vaaleampaa huulipunasävyä varten.

Lähde: Popsugar

Kilpailut

Uusimmat