5 eri tapaa käyttää huulipunasivellintä

12.09.2013 16:15 - Reija Saarinen

Huulipunasivellintä voi käyttää myös muuhun kuin pelkän huulipunan levitykseen. 

Alla viisi erilaista tapaa käyttää tätä pientä sivellintä. 

1. Käytä sivellintä peitevoiteen levitykseen

Pieni huulipunasivellin sopii loistavasti peitevoiteen tarkkaan levitykseen. Tällä saa huomattavasti tarkempaa jälkeä kuin paksulla meikkisiveltimellä tai sormilla. Tämä sivellin nimittäin sekoittaa väriaineen hyvin. 

2. Lisää siveltimellä luomiväriä

Huulipunasiveltimet ovat loistavia voidemaisten luomivärien levitykseen. Voit levittää sillä väriä koko luomelle tai luoda vain rajauksen. Jos haluat rajaukset puuterimaisella luomivärillä, kastele sivellin ja tee rajaukset kostealla siveltimellä. Näin luomiväri levittyy paremmin ja saat rajauksesta haluamasi paksuisen. 

3. Huolittele kulmakarvat

Voit käyttää sivellintä myös kulmakarvojen siistimiseen. Levitä siveltimen avulla kulmakarvoille luomiväriä, joka on sävyltään sama kuin kulmasi. Voit tummentaa väriä hieman hiuslakan avulla. Suihkuta hieman lakkaa sormeesi ja hiero sitä kulmiin. 

4. Muotoile huulet

Voit käyttää aurinkopuuteria tai muuta tummaa väriä luodaksesi vaikutelman pulleammista huulista. Kasta sivellintä väriin ja levitä väriä ylähuuleen amorinkaaren kohdalle. Älä siis maalaa koko huulta, vain kaari. Tee sitten sama temppu alahuulen keskiosaan. Pidä huolta siitä, että varjo tulee suoraan huulen alapuolelle. Tämä varjoefekti antaa vaikutelman suuremmista huulista. 

5. Peitä pienet virheet

Kun kasvoillesi ilmestyy ikävä näppy, jonka haluat peittää, toimii tarkoitukseen erittäin hyvin huulipunasivellin. Laita puhtaaseen siveltimeen hiukan peiteväriä ja taputtele hellästi näppyä sekä punaista aluetta sen ympärillä. Häivytä hyvin reunoilta ja lisää päälle puuteria. 

Lähde: About.com

Kilpailut

Uusimmat