10 vaatekappaletta, jotka jokaisen naisen tulisi omistaa

15.09.2013 14:15 - Reija Saarinen

Muutamalla perusvaatteella pääsee jo todella pitkälle. Pidä siis huoli, että nämä 10 vaatekappaletta löytyvät sinun vaatekaapistasi.

1. Pikkumusta

Pikkumustasta on olemassa erilaisia versioita, joten jokainen varmasti löytää omansa. Yksinkertainen musta mekko on joka naisen tarvitsema vaatekappale. Se sopii arkeen ja juhlaan, kunhan asustat sen oikein. 

2. Neuletakki

Neuletakki on helppo yhdistää niin housuihin kuin hameeseenkin. Kannattaakin valita kaappiin ainakin muutama hieman erilainen neule, jotta valinnanvaraa on. 

3. Valkoinen kauluspaita

Oletpa sitten menossa töihin, juhliin tai työhaastatteluun, voit hyvin pukeutua perinteiseen valkoiseen kauluspaitaan. Sen voi helposti yhdistää hameeseen ja housuihin. Asusteilla saat siitä juhlavan tai arkityyliin sopivan. 

4. Ballerinat

Ballerinoilla on monta hyvää puolta. Ne eivät maksa omaisuuksia, mutta ovat todella monikäyttöiset. Hanki siis niitä eriväreissä kaappiisi, sillä niiden avulla voit helposti muuttaa asusi tyyliä. 

5. Trenssi

Klassinen trenssitakki on tyylikäs ja ajaton takki, joten sellainen kannattaa hankkia jokaiseen vaatekappiin. Kun ostat kerralla hyvänlaatuisen ja ajattoman värisen trenssin, on siitä iloa sinulle vuosiksi eteenpäin. 

6. Ruskeat polvimittaiset saappaat

Polvimittaiset saappaat on helppo yhdistää melkein asuun kuin asuun. Ne sopivat niin farkkujen kuin hameenkin kaveriksi. 

7. Leveälahkeiset farkut

Klassiset tummansiniset leveälahkeiset housut ovat tyylikkäät, joten kannattaa varata kaappiin edes yhdet sellaiset. Ne ovat oiva valinta töihin tai illalliselle. 

8. Musta jakku

Pelkistetty musta jakku on joka naisen pelastus. Se on erittäin monikäyttöinen. Osta siis kaappiisi yksi hyvin istuva musta jakku. 

9. Kirkkaan värinen huivi

Erilaiset huivit ovat oiva piriste asuihin. Hanki siis edes yksi kirkkaan värinen huivi kaappiisi, niin voit tarvittaessa piristää tummaa asua. 

10. Mustat korkokengät

Mustat korkokengät tulisi jokaisen naisen omistaa. Nämä kengät menevät asun kuin asun kanssa. Hanki siis vähintään yksi pari mustia korkkareita kaappiisi. 

Lähde: CollegeFashion

Kilpailut

Uusimmat