Hyvä puuteri pysyy, mutta ei tuki ihoa - Voice testasi kauppojen uutuudet

29.10.2013 13:15 - Karoliina Kotala

Puuteri kuuluu useimman naisen luottomeikkeihin. Markkinoilla on kuitenkin tarjolla lukemattomia vaihtoehtoja, joista voi olla vaikea löytää juuri itselle sopivaa tuotetta. Voicen asiantuntijaraati testasi uusimpia puutereita, katso ja löydä omasi.

Tuote: Lancômen Poudre Majeur Excellence

Hinta: 55,00 e

Tuote lupaa: Kiinnittää meikin tehokkaasti, mutta pitää ihon pehmeänä ja suojata ihoa kuivumiselta.

Arvio: Koostumus oli sopivan kostea eikä kuivattanut ihoa, mutta oli silti tarpeeksi peittävä. Sävy vastasi iholla samaa kuin purkissa ja itse purkki oli jämäkkä, erityiskiitosta ansaitsee myös kookas peili. Tuoksu oli melko vahva ja parfyymimainen.

Arvosana: 4/5

Tuote: Clarins Ever Matte Powder Compact

Hinta: n. 35,00 e

Tuote lupaa: Mineraalimeikki, joka tasoittaa ihon sävyä ja antaa mattapinnan iholle. Pitää ihona himmeänä ja supistaa ihohuokosia, ehkäisee kiiltoa kuivattamatta ihoa.

Arvio: Koostumus tuntui silkkiseltä ja helposti levittyvältä, tasoitti ihoa, mutta oli sopivan läpikuultava. Sävy 00 oli melko läpinäkyvä, mutta teki silti ohuen, vaalean harson iholle. Tuoksu oli ihanan naisellinen, mutta silti kevyt.

Arvosana: 5/5

 

Tuote: Maybelline Dream Mat Powder

Hinta: n. 15 e

Tuote lupaa: Kevyt ja ultrahieno puuteri, joka antaa pehmeän ja mattapintaisen lopputuloksen.

Arvio: Koostumus on ohut ja kuivalle iholle voi olla liiankin kuivattava. Peitti hyvin ja sävy vastasi hyvin iholla tuotetta ja sopi juuri vaalealle iholle. Tuoksu oli kevyt ja miellyttävä.

Arvosana: 4/5

Tuote: Benecos Mineraali-irtopuuteri

Hinta: 8,99 e

Tuote lupaa: Talkiton tuote jättää kauniin ja luonnollisen mattapinnan ja sopii myös herkkäihoisille. Hypoallergeeninen.

Arvio: Koostumus oli todella kevyt, mutta silti peittävä. Sävy vastasi iholla tuotetta ja tuoksu oli raikas ja puhdas. Purkki oli pieni ja suloinen, puuteri silti helpompi levittää vipalla kuin sienellä.

Arvosana: 4/5

Tuote: L'Oréal Paris Nude Magique Powder

Hinta: n. 16,50 e

Tuote lupaa: Kevyt ja kätevä BB-puuteri, joka häivyttää ihon epäkohtia ja tasoittaa ihoa. Mattapintainen tulos jopa kahdeksan tuntia.

Arvio: Iho näytti mattapintaiselta ja kuulaalta, eikä iho jäänyt liian kuivaksi. Peittää hyvin ihon pienet virheet, sopii hyvin vaalealle iholle talvella, mutta on erittäin vaalea. Tuoksu oli mieto, mutta ei erityisen miellyttävä. Meikkivoiteen kanssa tuote ei toiminut halutulla tavalla, vippa pyyhki meikkivoiteen pois. Tuotetta ei kuitenkaan testattu BB-voiteen kanssa.

Arvosana: 3/5

Tuote: Maybelline Fit Me Powder

Hinta: n. 14 e

Tuote lupaa: Jättää ihon hehkeäksi ja luonnolliseksi. Läpikuultava ja ultrakevyt.

Arvio: Tuote levittyi hyvin iholle eikä tuntunut liian paksulta. Korosti kuivia kohtia iholla, joten ei ehkä sovi kuivalle iholle. Peitti hyvin kiillon, mutta ei silti liian peittävä, vaan kevyt ja hento. Mieto ja miellyttävä tuoksu, kätevä rasia.

Arvosana: 4/5

Tuote: CC Color Correcting puuteri

Hinta: n. 15,90 e

Tuote lupaa: Heleän mattan ja tasaisen ihon. Sävy sulautuu kasvojen sävyyn luonnollisesti.

Arvio: Koostumus on kevyt, mutta silti tarpeeksi peittävä. Häivytti ihon punoituksen, mutta tuotetta piti lisätä melko pian. Tuoksu erittäin mieto ja sävy vastasi iholla purkin sävyä.

Arvosana: 4/5

Tuote: Joe Blasco Perfect Pressed Powder

Hinta: 51,65 e


Tuote lupaa: Väripigmentitön tuote sopii meikin korjailuun ja viimeistelyyn.

Arvio: Kevyen kevyt tuote oli omiaan poistamaan kiiltoa, mutta jätti ihon kevyeksi ja raikkaaksi. Voi käyttää vaikka ilman minkäänlaista pohjameikkiä. Tuoksu oli lähes huomaamaton ja rasia kevyt ja jämäkän tuntuinen. Tuote tuntui laadukkaalta ja erittäin pitkäkestoiselta.

Arvosana: 5/5

Kilpailut

Uusimmat