Pysy kiinni ajassa – 5 hyvää syytä käyttää rannekelloa

04.02.2014 19:15 - Linda Arponen

Kännyköiden vuoksi monet ovat luopuneet rannekelloistaan, mutta turhaan.

Rannekellot ovat menettäneet tärkeyttään nykyaikana. Meillä kaikilla on kännykät, tietokoneet tai tabletit, joista voimme tarkistaa kellonajan.

Ohessa kuitenkin lista asioista, joiden vuoksi rannekelloja ei kannata haudata ja jättää historiaan.

Jatkuva kännykän vilkuilu on epäkohteliasta

Monet eivät pidä siitä, että ihmiset kurkkivat puhelintaan koko ajan. Eikä suotta, sillä kännykän vilkuilu kesken tärkeän tilaisuuden on todellakin epäkohteliasta. Rannekellosta ajan voi tarkistaa paljon huomaamattomammin.

Rannekellosta ajan voi katsoa kädet vapaina

Jos kätesi ovat täynnä tavaraa, on kännykän esiin kaivelu hankalaa. Rannekellosta ajan voi silti tarkistaa, rannetta hiukan kääntäen.

Toisinaan on mukava olla ilman kännykkää

Kännykät pitävät meidät alati valppaina sosiaalisen median, sähköpostien ja tekstiviestien vuoksi. Välillä onkin siis mukava olla ilman puhelinta. Ajan saat silti selville rannekellostasi.

Rannekello tekee ulkonäöstä huolitellumman

Korut täydentävät vaatekokonaisuutta, mutta toisinaan laiskuus voi iskeä. Kuitenkin vain pelkkä rannekello tekee ulkonäöstä huolitellumman, olivat vaatteesi mitä tahansa.

Rannekello kertoo aikuisuudesta

Ensimmäinen lapsuuden rannekellosi kertoi siitä, että olit vihdoinkin oppinut lukemaan kelloa. Myös vanhemmalla iällä rannekello tekee olosta aikuisemman.

Lähde: Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat