Revityt ne olla pitää: Tähdet esittelevät farkkutrendien uusimmat tuulet

06.02.2014 14:45 - Heli Thoren

Päivittäessä kevään vaatekaappia kannattaa metsästää revittyjä ja reikäisiä farkkuja.

Pillifarkut pitävät pintansa ja niiden rinnalle ollaan saatu jälleen suoraa ja jopa bootcut-lahjetta. Kovimpana trendinä farkkurintamalla ovat nyt kuitenkin revityt ja reikäiset farkut.

Vaikka revityt farkut näyttävät hyvältä, ne kannattaa siistimmässä tilaisuudessa yhdistää konservatiivisempaan yläosaan. Jakku tai kauluspaita toimivat hyvin. Myös tähdet ovat hurahtaneet reikätrendiin ja yhdistelevät farkkuja osaksi rennompaa ja siistimpää kokonaisuutta:

BBC:n toimittaja Fearne Cotton nähdään aina niissä tyyleissä, jotka ovat muotia. Eilen nainen bongattiinkin reikäfarkut yllään työpaikkansa edestä Lontoossa. Myös Cottonin hauskasti leikattu takki ansaitsee kiitoksen.

Tv-tähti Heidi Klum veti reikäfarkut jalkaansa rennon viikonlopun kunniaksi. Nilkkurit ja nahkatakki toimivat housujen parina.

Olivia Palermo on myös hurahtanut farkkutrendiin ja naisen yllä reikäiset farkut ovat varsin tuttu näky. Tällä kertaa Palermo valitsi farkkujen pariksi ihastuttavan peplum-helmaisen raitajakun. Myös kirkkaanpunainen käsilaukku ansaitsee tyylipisteet.

Jessica Alban farkut ovat hieman löysemmät ja rennot - aina reikiä myöten. Arkiasuun asusteena kuului myös pieni Haven-tyttö.

Kilpailut

Uusimmat