Kesällä iho kaipaa kosteutta - Voice testasi kauppojen vartalorasvauutuudet

16.06.2014 12:00 - Karoliina Kotala

Kesällä auringon kuivattaessa ihoa, hyvät ja laadukkaat kosteusvoiteet ovat tärkeitä. Voicen arvostettu naisraati testasi kauppojen vartalovoideuutuudet.

Monen kesälomaan kuuluu meressä uintia ja auringossa oleilua. Kumpainenkin harrastus kuivattaa kuitenkin melkoisesti ihoa, joten ahkeraa kosteusvoiteen levitystä ei kannata unohtaa. Voicen naiset testasivat joukon kosteusvoideuutuuksia ja antoivat rehelliset mielipiteensä.

Tuote: Organic Greenscape Olive Vartalovoide

Hinta: 16,90 e

Arvio: Voide oli melko juoksevaa, mutta levittyi hyvin. Toimi hyvin perusrasvana, mutta kuivalle iholle voi olla liian kevyt. Imeytyi nopeasti ihoon eikä jättänyt ihoa tahmaiseksi. Erittäin riittoisa tuote ja pumppupullo on kätevä.

- Pidän tuotteista, jotka imeytyvät nopeasti, eivätkä sotke vaatteita. Voide palvelikin mieltymyksiäni hyvin.


Tuote: Philosophy Amazing Grace Perfumed Firming - vartaloemulsio

Hinta: 33,00 e

Arvio: Kevyt, mutta silti tehokkaasti kosteuttava voide, joka myös imeytyi nopeasti. Ei myöskään jättänyt tahmaista tunnetta. Hyvä tuoksu, jonka vuoksi voidetta teki mieli lisätä useamminkin kuin olisi tarvetta.

- Myös kaunis pullo ansaitsee kiitosta, sitä pitää mielellään esillä.


Tuote: Yves Rocher Nourishing Lotion 3 in 1

Hinta: 12,90 e

Arvio: Ohut voide, joka kuitenkin kosteutti tehokkaasti. Iho tuntui pehmeältä yllättävän pitkään ja tuoksu oli miellyttävä. Erittäin kuivalle iholle voi kuitenkin olla liian kevyt.

- Hinta-laatu-suhteeltaan hyvä valinta.


Tuote: Dove Purely Pampering Nourishing Lotion

Hinta: 3,95 e

Arvio: Kosteutti hyvin ahkeran uimarinkin ihon ja imeytyi todella nopeasti. Kuivimmat kynärpäät voivat vaatia ahkerampaa rasvausta. Riittoisa pakkaus päivittäiseenkin käyttöön.

- Pistaasi-magnolia-tuoksu oli ihanan raikas.'


Tuote: ACO Rich Care Body Lotion

Hinta: 9,10 e

Arvio: Kevyt ja hengittävä tuote, joka kosteutti tehokkaasti ihoa. Arkikäyttöön erinomainen, hempeä tuoksu myös plussaa.

- Pullosta tuli helposti liikaa voidetta kerralla, mutta voisin ostaa kotiinkin.


Tuote: Yves Rocher Cherry Bloom Body Lotion

Hinta: 5,90 e

Arvio: Ohut voide ei ole kosteuttavimmasta päästä, mutta kaikessa keveydessään sopii hyvin kesään. Ei kuivunut aivan hetkessä, mutta kuivuttua iho jäi samettisen pehmeäksi olematta tahmea.

- Erittäin riittoisa tuote tuoksui myös taivaallisen hyvältä.


Tuote: Argan Invigorating Infusion Restorative Body Lotion

Hinta: 22,00 e

Arvio: Kevyttä tuotetta oli mukava levittää iholle. Iho tuntui rasvatulta, mutta tuote imeytyi silti nopeasti. Tuoksultaan melko vahva, mutta kiitosta riittoisuudesta.

- Tuotteessa jatkui sama tuoksu kuin saman merkin hiustenhoitotuotteissa.


Tuote: Exuviance Hydrating Hand and Body Lotion

Hinta: 42,00 e

Arvio: Kun rasvaa levitti illalla, oli aamulla iho vielä todella pehmeä. Mieto ja puhdas tuoksu. Kokeiltuani tuotetta ostaisin kotiin, mutta pelkän pakkauksen perusteella en ostaisi.

- Toimi erityisen hyvin käsissä.


Tuote: Herbina Kaura-Suklaa vartalovoi

Hinta: 7,20 e

Arvio: Paksu, muttei tahmainen voide, joka todella kosteutti tehokkaasti kuivaakin ihoa. Jätti iholle ohuen kalvon, mutta imeytyi nopeasti. Paksun koostumuksen vuoksi tuotetta ei tarvinnut käyttää paljon.

- Tuoksu on taivaallinen! Oli vaikeaa malttaa olla maistelematta tuotetta.


Tuote: Natuvive Papaya Body Lotion Smooth

Hinta: 9,20 e

Arvio: Kevyt voide, joka toimi erityisen hyvin ihon virkistämiseen. Tuntui hetken iholla tahmealta, mutta imeytyy silti nopeasti. Erittäin riittoisa tuote, jonka tuoksu on miellyttävän hedelmäinen. Plussaa myös pumppupullosta.

- Tuotetta on mukava lisäillä päivän aikana vaikkapa töissä virkistämään ihoa.


Tuote: Greenscape Organic Shea Butter Body Lotion

Hinta: 13,90 e

Arvio: Koostumukseltaan paksu, mutta imeytyi hyvin ihoon. Jätti lähes samettisen lopputuloksen eikä jättänyt ihoa rasvaisen tuntuiseksi. Riittoisa tuote, sillä kosteuttaa niin hyvin ihoa. Erikoinen tuoksu, joka oli melko voimakas ja jätti hiukan "miehekkään" tuoksun iholle.

- Kuivuus oli poissa, ostaisin heti itselle!


Tuote: Lumene Arctic SPA Vartalovoi

Hinta: 13,50 e

Arvio: Ihana, suorastaan ylellinen tuote! Kosteutti ihoa heti ja vaikutus tuntui ja näkyi tehokkaasti. Paksusta koostumuksestaan huolimatta tuote imeytyi nopeasti ja tuntui erittäin riittoisalta. Kaunis pakkaus, jota kehtaa esitellä.

- Paras ominaisuus oli silti tuoksu, saisipa tätä parfyymina!

Testasimme myös kesän humrmaavimmat hajuvedet. Katso tuotteet ja arviot täältä.

Kilpailut

Uusimmat