6 vaatetta, joita kannattaa metsästää alennusmyynneistä

04.07.2014 14:50 - Heli Thoren

Klassikkovaatteiden etsiminen maksaa itsensä takaisin.

Alennusmyynnillä voi iskeä vauhtisokeus ja mukaan saattaa tarttua myös sellaisia vaatteita, joita ei tulekaan käytettyä. "Ostin, kun halvalla sai" -periaate kannattaa unohtaa ja etsiä rekkien välistä sen sijaan klassikoita, joita voi käyttää myöhemminkin.

1. Nahka

Nahka on materiaalina klassikko, joka palvelee vuodesta vuoteen. Esimerkiksi nahkatakin hankkiminen kannattaa aina. Suosi klassista prätkätakkimallia, joka palvelee tästä hamaan tulevaisuuteen. Muista ostaa tarpeeksi napakka koko. Myös esimerkiksi nahkahame- tai housut ovat nappiostos klassikoita hamuavalle.

2. Valkoinen

Valkoiset t-paidat, kauluspaidat ja pitkähihaiset trikoopaidat tulevat aina käyttöön. Ne myös kuluvat ja nahjuuntuvat käytössä, joten niiden hamstraaminen kannattaa.

3. Harmaa, musta, tummansininen ja kirkkaanpunainen

Tämän kesän hittivärit näyttävät herkästi vanhoilta ensi kesänä. Sen sijaan harmaa, tummansininen, musta ja kirkkaanpunainen kestävät aikaa ja näyttävät aina hyvältä. Sama pätee raitakuosiin. Se ei mene koskaan pois muodista.

4. Farkut

Hyvin istuvat farkut palvelevat sinua kaudesta toiseen. Farkkujen metsästäminen ei siis mene hukkaan.

5. Alusvaatteet

Trikootopit, joita voit käyttää neuleiden alla ja alusvaatteet ovat myös vaatekappaleita, joita tarvitset aina. Pengo niitä alekoreista.

6. Neuleet

Lämpimät neuleet ovat ihania myös tulevana syksynä. Kiinnitä alennusmyynneilläkin huomiota hyvään laatuun ja luonnonmateriaaliin. Jätä rekkiin akryyli- ja polyamidineuleet - ne eivät lämmitä syksylläkään. Suosi neuleissakin neutraaleja sävyjä, jotka palvelevat myös ensi kaudella.


Shortsit toimivat myös juhla-asuna. Lue vinkit niiden stailaamiseen täällä.

Kilpailut

Uusimmat