Tee huulistasi täyteläisemmät kotikonstein: Vinkit koottiin yhteen

11.05.2015 22:45 - Senni Loikala

Maailmalla turbohuulista on tullut todellinen trendi. Luonnollinen lopputulos näyttää monista kuitenkin kauniimmalta ja se on jokaisen saavutettavissa helposti kotona.

Yksi kiinnostavimmista konsteista taikoa huulista muhkeammat on tarttua hammasharjaan. Kun harjaat huulesi, näyttävät ne jonkin aikaa tavanomaista suuremmilta. Entä mitä muuta voit tehdä kotikonstein, jotta saat suuhusi hieman lisää muhkeutta?

Mutristele

Kun pistää huulensa liikkeeseen harjoitteiden avulla, voi se saada huulet näyttämään suuremmilta joksikin aikaa. Mutristelun, irvistelyn ja lentosuukkojen lähettelyn kerrotaan antavan hetkittäistä lisäkokoa huuliin.

Kuori

Sekoita ruskeaa sokeria ja kookosöljyä keskenään, ja kuori seoksella huulesi. Huomaat, että toimenpiteen jälkeen ne näyttävät aiempaa muhkeammilta ja väristä tulee kauniin ruusuinen.

Hiero

Laita huulirasvaa ja kokeile verenkiertoa vilkastuttavaa huulihierontaa. Painelemalla suutasi verenkierto vilkastuu ja huulet näyttävät turpoavan hillitysti.

Alla listattuna suukkosuuta muhkistavia raaka-aineita:

Piparminttuöljy

Piparminttuöljy "ärsyttää" huulia sen verran, että ne turpoavat kevyesti. Kyseinen öljy tekee suusta väliaikaisesti myös punaisemman.

Paprikaöljy

Paprikaöljy toimii luonnollisena seerumina, joka lisää verenkiertoa huulissa. Sitä on myös vaivatonta valmistaa itse. Pääset lukemaan ohjeen täältä.

Hunaja ja mehiläisvaha

Mitäpä jos et lisäisi hunajaa pelkästään iltateehesi, vaan levittäisit sitä huulillesi? Hunajan sekä mehiläisvahan avulla nimittäin voit saada muhkean suukkosuun täysin luontaisin menetelmin.

Suurten huulten ihannointi menee joskus liian pitkälle. Pääset katsomaan kuvia yliampuvista turbohuulista täältä.

Lähde: Style List

Kilpailut

Uusimmat