Nuorennu hetkessä: Meikkikikka, joka vie vuosia pois kasvoilta

17.05.2015 20:45 - Linda Arponen

Yhdellä tietyllä meikkituotteella voi tehdä ihmeitä kasvoille ja näyttää hetkessä nuoremmalta.

Mitä meikkiin tulee, kaikilla naisilla on omat luottotuotteensa. Voi olla, ettet lähde kotoa ilman ripsiväriä tai tunnet olosi paljaaksi ilman meikkivoidetta.

Jos tavoitteesi on näyttää nuorelta, kannattaa tarttua kuitenkin poskipunaan. Berliiniläisen Charité Medical yliopiston tuoreen tutkimuksen mukaan nimittäin menetämme vanhetessamme poskistamme niiden luonnollista punaisuutta.

Voi kuitenkin olla, ettei poskipuna kuulu luottotuotteisiisi. Et esimerkiksi tiedä, mihin ja miten sitä olisi parasta levittää. Jos haluat kuitenkin ottaa poskipunan testiin, voit yrittää lähteä liikkeelle seuraavien ohjeiden avulla:

1. vaihe: Napauta sutia kevyesti voide- tai jauhemaiseen poskipunaasi ja vedä posket sen jälkeen hieman lommolle, jotta näet niihin muodostuvat kuopat. Poskipunaa tulisi levittää tuon alueen yläpuolelle. Siinä sijaitsee nimittäin poskipääsi, joihin puna ilmestyy myös luonnollisesti esimerkiksi urheilusuorituksen jälkeen.

2. vaihe: Levitä poskipunaa poskipäitäsi pitkin kevyin ja nopein vedoin. Aloita alempaa ja häivytä väriä korvaa kohti mennessä. Värin pitäisi siis sekoittua tasaisesti kasvoihin eikä näyttää raidalta.

3. vaihe: Ota kostea meikkisieni, jossa on hiukan meikkivoidetta ja taputtele sitä tasaisesti poskipunan päälle. Tällä tavalla poskipuna näyttää luonnolliselta, ja siltä, kuin puna tulisi ihon alta. Näin myös ihon sävy pehmenee ja tasoittuu.

Lue myös: Monikäyttöinen poskipuna: Hehkua kynsille, luomille ja huulille

Lähde: Prevention

Uusimmat