Opettele tekemään silmämeikki, joka kestää koko päivän - lue vinkit

26.05.2015 10:15 - Tiina Svensk

Kariseva silmämeikki tuottaa monelle naiselle päänvaivaa. Pienillä vinkeillä saat aikaan pysyvämmän lopputuloksen.  

Pysyvän silmämeikin tekeminen on kokeneellekin meikkaajalle haastavaa. Cosmopolitan -nettisivusto kokosi yhteen täsmävinkit, jotka ovat salaisuus pitkäkestoiseen lopputulokseen:

Vältä öljyjä

Kasvoja kosteuttavat öljyt ovat hyväksi iholle, mutta kannattaa välttää öljyn joutumista silmäluomiin. Silmäluomet öljyyntyvät itsestäänkin, ja jos niihin lisää kosteuttavaa öljyä, meikki varisee takuuvarmasti pois.

Pohjusta oikein

Suuriin väärinkäsitys tapahtuu usein pohjustamisen kanssa. Meikkivoiteissa ja peiteväreissä on usein öljyjä, jotka saavat meikin liikkumaan silmäluomella. Panosta siis tuotteeseen, joka on tarkoitettu erityisesti silmämeikin pohjustukseen.

Etsi pitkäkestoisia tuotteita

Luomivärejä, ripsivärejä ja rajauskyniä etsiessä kannattaa panostaa tuotteisiin, joita mainostetaan pitkäkestoisiksi. Yleensä vedenpitävät tuotteet pysyvät kaikista parhaiten.

Avusta geelimäisellä rajauskynällä

Kun olet rajannut silmäsi, valitse geelimäinen rajauskynä, jonka väri vastaa luomiväriäsi. Levitä rajauskynää luomelle, ja levitä väriä sormillasi.

Rajauskynät ovat pysyvin keino meikin varjostukseen, mutta kynän käyttö vaatii harjoittelua: pigmentti nimittäin kuivaa nopeasti. Kun olet onnistunut pohjustuksessasi, lisää rajauskynän päälle luomiväri.

Lue myös: Twiggyn jalanjäljissä: Näyttävät alaripset ovat taas muodissa

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat