Korjaa päivän aikana kulunut meikki hetkessä fantastiseksi - lue vinkit, joilla onnistut

23.06.2015 18:45 - Tiina Svensk

Meikkiä täytyy korjailla päivän aikana, jotta se pysyy siistinä. Onneksi täsmävinkkien avulla piristät väsynyttä ilmettä hetkessä.  

Kun katsot itseäsi peiliin pitkän työpäivän jälkeen, onko meikkisi yhtä virheetön kuin aamulla? Useimmiten vastaus on kieltävä, sillä pitkä työpäivä saattaa uuvuttaa ja se näkyy myös kasvoilla.

Onneksi iltapäivämeikki on nopea korjata seuraavilla täsmävinkeillä, joiden turvin voit jatkaa toimistolta suoraan vaikkapa syömään ystäväsi kanssa:

Rasvainen iho: Korjaa öljyisen tai rasvaisen näköinen iho puuteripapereilla, jotka imevät ylimääräisen öljyn nopeasti kasvojen iholta ja jättävät lopputuloksen kauniin mattaiseksi.

Väsyneet ja punoittavat silmät: Jos tuijotat suurimman osan päivästäsi koneen ruutua, silmäsi ovat varmasti väsyneet ja saattavat punoittaa. Pidä siis mukanasi silmätippoja, jotka kosteuttavat silmiä ja kirkastavat ilmettäsi.

Samea iho: Katosiko luontainen hehkusi työpäivän aikana? Pakkaa toimistolle mukaan c-vitamiinisuihke, joka kirkastaa ilmettäsi oitis ja näytät raikkaan hehkeältä myös töistä lähtiessäsi.

Tummat silmänaluset: Parhainkaan peitevoide ei kestä ikuisuutta. Panosta siis peitevoidepuikkoon, jota on kätevä kuljettaa mukana. Puikolla on helppo piilottaa mahdolliset näpyt tai tummat silmänaluset, jotka ovat ilmestyneet päivän aikana.

Väsähtänyt yleisilme: Tiukan päivän askareet saattavat näkyä myös kasvoilla. Silloin kannattaakin turvautua poskipunaan. Kasvojesi yleisilme näyttää heti raikkaammalta, kun sipaiset poskipäillesi hieman lisää punaa.


Tiedätkö, mitä kasvoillesi tapahtuu, kun käytät vanhentunutta meikkiä? Lue artikkelimme aiheesta täältä.

Lähde: Glamour

Kilpailut

Uusimmat