Ihmiset kehuivat nuoren äidin vartaloa täydelliseksi: Julkaisi kuvan, josta tuli nettihitti

25.06.2015 09:15 - Reija Saarinen

Kimberly Hendersonin kuvasta on tullut pienessä ajassa todellinen nettihitti. Syykin on selvä, hän antoi taas oikeat kasvot äitiydelle.

Yhdysvalloista kotoisin oleva Kimberly Henderson on laulaja-lauluntekijä sekä neljän lapsen äiti, jota on siunattu myös todella kauniilla ulkonäöllä. Sen näkee monista kuvista, joita hän on omalle Facebook-sivuilleen ladannut.

Viime viikolla Henderson latasi nettiin kuvan, josta tuli pienessä ajassa supersuosittu. Kuvassa hän paljastaa paljaan käsittelemättömän vatsansa. Tuo kaunis kuva on kerännyt pienessä ajassa jopa 108 000 tykkäystä sekä yli 4 000 kommenttia. Eikä ihme, onhan naisen jakotekstissä suunnattoman suuri ja tärkeä pointti.

"Saan usein kohteliaisuuksia siitä, miten "täydellinen" vartalo minulla on edelleen neljän lapsen jälkeenkin. Päätin siis julkaista tämän todellisen ja käsittelemättömän kuvan vatsastani siksi, että olen itse taistellut itsetunto-ongelmien kanssa lasten syntymän jälkeen. Ennen lapsia minulla oli six-pack. Ja nyt, vaikka treenaan miten paljon tahansa, en pääse eroon löysästä ihosta. Myöskään raskausarpeni eivät katoa koskaan. Mutta olen tämän kaiken kanssa ihan sinut, sillä saan joka aamu herätessäni nähdä neljät hymyilevät kasvot ja muistan, että he todellakin ovat tämän löysän vatsan ja raskausarpien arvoisia. Käytän edelleen bikinejä, sillä äitiys tekee minusta kauniin, ei tiukka vatsa. Kesti pitkään, että pääsin tähän pisteeseen, sillä olen kamppaillut kehoni hyväksymisen kanssa pitkään. Kamppailin siksi, että olen nuori ja muilla ikäisilläni oli täydellinen vartalo ja minä taas yritin peitellä omaani uimapuvulla. Nyt tajuan, että kehoni on kaunis. Koska me äidit olemme supersankareita ja me todella rokkaamme. Minusta se on paljon seksikkäämpää kuin six-pack!

Kilpailut

Uusimmat