Nukuitko liian vähän? 5 helppoa tapaa saada itsensä näyttämään säkenöivältä

18.09.2015 23:15 - Emma Ylistalo

Muutamalla helpolla kikalla saat itsesi näyttämään siltä, kuin olisit juuri nukkunut elämäsi parhaat yöunet, vaikka totuus olisikin jotain aivan muuta.

Tiedät varmasti ne aamut, kun olet nukkunut liian vähän ja katsoessasi peiliin, huomaat, että se myös näkyy. Näitä aamuja varten on nyt onneksi listattu tärkeimmät kikat. Lue alta viisi keinoa, joilla muutat itsesi hetkessä säkenöiväksi.

1. Laske turvotusta

Levitä turvotusta vähentävää silmänympärysvoidetta. Panosta erityisesti sellaiseen tuotteeseen, joka tasoittaa silmänympärysaluetta ja saa turvonneet silmänympärykset laskemaan.

2. Kosteuta - ulkoa ja sisältä

Se on itsestäänselvää, mutta unohtuu silti helposti. Juo paljon vettä ja pidä ihosi raikkaan näköisenä kosteusvoiteen avulla. Kosteutettu iho on huomattavasti nuoremman ja raikkaamman näköinen.

3. Peitä

Peitä tummat tummat silmänaluset ja muista käyttää juuri silmänympäryksille tarkoitettua tuotetta. Peiteaine saattaa kuivattaa ihoa entisestään, joten kiinnitä huomiota siihen, että tuote varmasti kosteuttaa ja sopii silmänympäryksille.

4. Valaise

Tuo hehkua kasvoillesi valokynällä, sillä se on kuin helppo kasvojenkohotus. Voit käyttää valokynää silmien ympärille, poskiin ja nenän molemmille puolille lisäämään raikasta hehkua kasvoillesi.

5. Kirkasta

Lisää väriä kasvoihisi sipaisemalla poskipunaa tai käyttämällä kirkasta huulipunaa. Ruusun tai korallin värinen tuote lämmittää ihon omaa sävyä ja saa sinut näyttämään säteilevältä.


Lue myös: 5 sekunnin muotiniksit, joiden avulla et jää seinäruusuksi

Lähde: Mind Body Green

Kilpailut

Uusimmat