Kuva: Fotolia

Ovatko hiuksesi lättänät? Saatat käyttää hoitoainetta väärin

15.10.2015 08:45 - Eeva Rajala

Hoitoaineella on paikkansa hiustenhoidossa, mutta sen käyttöön liittyy muutamia sääntöjä.

Jos hiuksesi ovat hyvin kuivat tai vahingoittuneet, hoitoainetta voi käyttää normaalia enemmän. On kuitenkin täysin eri asia lotrata ja mennä liiallisuuksiin.

Mikäli hiuksesi ovat lättänät tai jos hiukset tuntuvat rasvoittuvan normaalia nopeammin, syynä saattaa olla hoitoaineen käyttö. Runsaamman, tuuheamman ja puhtaamman näköiset hiukset saat, kun lopetat hoitoaineen levittämiseen hiusten juuriin.

- Jos hiukset ovat hennot, hoitoaineen sisältämät ravintoaineet painavat hiusjuurta alas. Jos tähän vielä lisää luonnostaan rasvaisen päänahan, hiusten tuuheus puuttuu täysin, julkkisten hiusstylisti Kitty Nadel sanoo She Finds -sivustolla.

Hoitoaineen oikeanlaiseen käyttöön kannattaa siis keskittyä. Hoitoaineella lotraamisen sijasta kannattaa keskittyä hiusten huolelliseen shampoopesuun. Hoitoaineen käyttö on hyvä keskittää latvoihin, sillä latvat kaipaavat hoitoainetta eniten.

Jos sinulla on hyvin kuiva päänahka ja paksut, kurittomat hiukset, on hyvä kokeilla hoitoaineen laittamista lähemmäs hiusjuurta.


Lue myös: Hoida kynsinauhoja, korjaa vetoketjut - erikoiset asiat, joihin hiustenhoitoaine tarjoaa ratkaisun

Lähde: She Finds

Kilpailut

Uusimmat