Kuva: Fotolia

Bloggaaja ohjeistaa, kuinka leikkaat itse otsatukan - katso video!

07.03.2016 23:15 - Emma Ylistalo

Meikkitaiteilija ja kauneusbloggaja esittelee Instagramissa julkaisemallaan videolla, kuinka hän on leikannut itselleen otsatukan.

Varmaan jokainen jolla on otsatukka miettii välillä, että onko sitä niin vaikea leikata itse. Kun sitä sitten sortuu kokeilemaan, lopputulos on aivan muuta, mitä odotit ja lopulta joutuu kuitenkin palaamaan kampaajan penkkiin. 

Meikkitaiteilija ja kauneusbloggaaja Camila Bravo osoittaa kuitenkin, että itse otsatukan leikkaaminen ja vieläpä niin, että se näyttää hyvältä, on mahdollista. Se vain vaatii hieman rohkeutta. 

Bravo nimittäin jakoi Instagram-tilillään videon, jossa hän näytti, kuinka hän on leikannut otsatukkansa. 

"Ennen kuin kutsutte minua hulluksi, kerron, että olen leikannut oman sivuotsatukkani jo kauan. Rakastan, miten ne tulevat juuri sillä tavalla, jonka näytän tässä, joten ajattelin jakaa tämän myös teidän kanssanne. Jos sinulla on kiharat hiukset, niin kuin minulla, leikkaa ne hieman alempaa kuin se pituus, minkä todellisuudessa haluat, sillä ne kutistuvat hieman." bloggaaja kirjoitti kuvan yhteyteen. 

Tätä kannattaa kuitenkin testata omalla vastuulla, sillä videota on kommentoitu kiitellen, mutta myös varoiteltu lopputuloksesta.

Katso täältä tai alta muotibloggaajan Instagramissa julkaisema video.

Lähde: Metro

Lue myös: Naisen kasvot paloivat onnettomuudessa - osoittaa videolla meikkaamisen voiman

Kilpailut

Uusimmat