Kuva: Fotolia

Päivetyksen korostamisesta meikkitrendi - kauneuden asiantuntijat paljastavat niksinsä

11.03.2016 15:15 - Senni Loikala

Aurinkopuuteri on yksi kevään tärkeimmistä meikeistä. Kaksi meikkitaiteilijaa kertovat lisää päivetystä korostavasta trendistä.

Suomalainen meikkitaitelija Ida Jokikunnas kertoi voice.fi-sivustolle helmikuussa, että kevään meikkitrendeihin kuuluu päivettyneen ihon korostaminen. 

- Ruskettunut look on trendikäs, ikään kuin olisit hellepäivän jälkeen vähän ehostanut itseäsi. Aurinkopuuteri kannattaa kaivaa esiin. Muista varmistaa, ettei kaula ja muu iho jää valkoiseksi, Jokikunnas neuvoi.

Nyt kauneus- ja muotilehti Alluressa kirjoitetaan, että kasvoille kannattaa valita samasta väristä useampia sävyjä. Jos siis tahdot korostaa päivettynyttä ihoa, kannattaa muistaa myös meikkitaiteilija Robin Blackin vinkki:

- Todella ”yksiväriset” kasvot, kuten esimerkiksi 90-luvulla ruskeaa laitettiin toisen ruskean päälle, saattavat näyttää vanhanaikaisilta. Eri sävyjen käyttäminen samasta väriperheestä saa aikaan modernimman lopputuloksen.

Black suosittelee käyttämään meikissä esimerkiksi useampia kermaisia ja poltetun oranssin sävyjä, valikoimaa hohtavista harmaanruskeista tai erilaisia pronssiin vivahtavia persikan sävyjä. Ne kaikki näyttävät Blackin mukaan yleensä hyviltä kaikilla ihonsävyillä.

Meikkitaiteilija suosittelee, että lisäät silmäluomillesi kermaisen pronssin sävyistä luomiväriä ja lisäät aurinkopuuteria kasvoillesi. Black suosittelee, että lisäät tähän tyyliin vielä persikkaista poskipunaa poskipäillesi.

Lähde: Allure

Lue myös: Bloggaaja ohjeistaa, kuinka leikkaat itse otsatukan - katso video!

Kilpailut

Uusimmat