Kuva: AOP

Plus-kokoisia vaatteita myyvän yrityksen tv-mainos kiellettiin - liian säädytön?

13.03.2016 15:15 - Emma Ylistalo

Lane Bryant -kaupan mainoksessa plus-kokoiset mallit juhlistavat kehojaan juuri sellaisina kuin ne ovat.

Pluskokoisia vaatteita kauppaavan Lane Bryant -kaupan mainos on kielletty kahdella suurella brittiläisellä televisiokanavalla. ABC ja NBC eivät näytä mainosta, sillä se on "säädytön".
Mainoksessa on hieman alastomuutta, mutta esimerkiksi nännejä tai mitään rivoa ei mainoksessa näy.

Mainoksessa esiintyvät plus-kokoiset mallit Ashley Graham, Precious Lee, Tara Lynn, Denise Bidot ja Georgia Pratt. Mainoksessa naiset kehuvat ja juhlistavat omia kehojaan.

Kampanjan mainoslauseon: "#ThisBody is meant to be seen. Every curve. Every roll. Every inch. Unapologetic, strong and beautiful", jolla siis takoitetaan, että jokainen vartalo on tarkoitettu nähtäväksi juuri sellaisena kuin se on.

Kumpikaan televisiokanavista ei ole kertonut, miksi mainos ylittää rajan, mutta TMZ-sivuston mukaan NBC-kanava on pyytänyt mainokseen pientä muutosta, jotta se sopisi säädyllisyytensä puolesta televisioon.

Tämä ei myöskään ole ensimmäinen video kyseiseltä firmalta, jonka näyttö kielletään. Vuonna 2010, Lane Bryantin alusvaatemainos oli myös liian epäsopiva televisioon. Nyt Lane Bryant pyrkii taistelemaan tätä vastaan ja he ovatkin itse jakaneet videota YouTubessa ja Twitterissä, silä he haluavat, että ihmisillä on mahdollisuus nähdä mainos, vaikka televisiokanavat olisivat eri mieltä.

Katso mainos alta. Onko se sinun mielestäsi liian säädytön?


Lue myös: Onko plus-kokoisten shortsien myyntikuva sinusta mauton?

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat