Kuva: Fotolia

Miehet, huomio! Muotimokat, joita naiset eivät voi sietää

05.04.2016 18:45 - Reija Saarinen

Naiset eivät liputa ainakaan liian lyhyiden shortisen puolesta.

Muoti ja muodikkuus ovat asioita, jotka ovat toisille tärkeämpiä kuin toisille. Joillekin se on lähes elämäntapa, toiset pukeutuvat vain vaatteisiin, jotka aamulla käteen sattuvat osumaan.

Etenkin miehet saattavat sortua muotimokiin, jotka eivät useinkaan miellytä naisten silmää. Kysyimme suomalaisilta naisilta mikä heitä ärsyttää ja listasimme yleisimmät ärsytyksen aiheet alle.

"En voi sietää sitä, että sandaaleihin tungetaan sukat. Se on todella kamalan näköistä eikä todellisuudessa istu mihinkään asuun."

"Jos vaatteet ovat liian isoja, ne eivät istu. Se saa kokonaisuuden näyttämään heti tyylittömältä ja hieman "hampuusilta."

"Minusta on kamalaa, jos miehellä on farkut, jotka eivät istu. Erityisen tärkeänä pidän sitä, että housut istuvat takapuolesta. Syykin on selvä, mielellään sitä katselee hyviä peppuja, jotka on verhottu hyvin istuviin housuihin."

"Voin todeta vain, että takatukka. Kyseinen hiustyyli ei sovi kenellekään ja on minusta tyylittömyyden huippu."

"Mikään ei ole pahempaa kuin se, että mies on pukeutunut huonosti istuvaan pukuun. Jos asu on liian pieni tai liian iso, ei se tee oikeutta kenellekään."

"Jos mies pukee puvun kanssa tennissukat, on se tyylittömyyden huippu. Puvun kanssa tulee käyttää oikeanlaisia pukusukkia sukkia."

"En voi sietää mukahauskoja printtipaitoja. Ne ovat mauttomuuden huippu."

"Mainoslippalakit ovat sellaisia, että niitä ei kenenkään kannata laittaa päähänsä."

"Minusta on todella epäseksikästä, jos miehellä on liian lyhyet farkkushortsit. Niiden tulee ulottua lähemmäs polvea, ei nivusta."

"Likaiset hiukset saavat minut aina kavahtamaan. Se tekee heti koko lookista tyylittömän."

"Caprit, ne ovat housut, jotka eivät sovi kenellekään miehelle."

"Maastokuosi kaikissa muodoissaan on ehdoton ei."

"Minusta tärkeintä on, että miehellä on hyvät ja siistit kengät."

Lue myös: Mitä ihmettä? "Krapula-look" on uusi kauneustrendi

Kilpailut

Uusimmat