Jakku on työasuklassikko: Kolme tapaa pukeutua siihen upeasti

26.09.2014 11:24 - Heli Thoren

Katie Holmes, Reese Witherspoon ja Olivia Palermo luottavat kaikki jakkuun - ja yhdistävät sen asuunsa persoonallisesti.

Jos haluat antaa työpaikalla tai vaikkapa työhaastattelussa osaavan ja asiantuntevan vaikutelman, pue yllesi jakku. Yhdistä se rennosti farkkuihin tai virallisemmin mustiin, suoriin housuihin. Persoonallisen jakku on leikkaukseltaan erikoinen, materiaaliltaan neuletta ja kurotaan päälle vyöllä.

Katie Holmesin sinisävyinen asu syntyi klassisista farkuista ja harmaansinisestä jakusta. Kiiltävästä materiaalista tehty jakku toimii hyvin myös iltatyylissä. Punainen huulipuna viimeistelee tyylin.

Olivia Palermo puki syksyn viimaan neulejakun, jossa on hauska leikkaus. Naisen jakku kurottiin istuvaksi vyöllä ja näyttää paitsi tyylikkäältä myös lämpimältä siron kaunottaren yllä.

Reese Witherspoon luottaa jakkujen klassikkoon: mustaan jakkuun, jonka nainen on yhdistänyt valkoiseen paitaan ja mustiin farkkuihin. Korkokengät ja kirkkaanpunainen huulipuna tekevät toimistotyylistä astetta seksikkäämmän.


Kaipaatko työtyyliisi myös kampausvinkkejä? Katso niitä täältä.

Kilpailut

Uusimmat