Tähtien uskomattomat kauneudenhoitovinkit - majoneesia hiuksiin, kahvinpurua selluliittiin

11.05.2015 07:15 - Tiina Svensk

Oletko aina halunnut tietää, kuinka tähdet pitävät huolta kauneudestaan? Tavat voivat olla hyvinkin yllättäviä.

Tähdet näyttävät upeilta - ja keinot siihen ovat harvinaisen kekseliäitä.

Silmänympärysvoidetta kasvoille

Sädehtivä laulajatar Beyoncé käyttää kosteusvoiteen sijaan silmänympärysvoidetta koko kasvoihin, sillä silmänympärysvoide koostuu hienommista ainesosista kuin kasvoille tarkoitettu kosteusvoide.

Silmämeikki pois teipillä

Lady Gagan kauneudenhoitokonstit ovat yhtä erikoisia kuin laulajattaren tyyli. Silmämeikinpoistoaineen sijaan hän poistaa glitter-luomivärinsä teipillä.

Rajaukset kuntoon tussilla

Taylor Swift käytti mustaa tussia rajatakseen silmänsä meikkipussin unohduttua kotiin. Vaikka Swift itse korvasi eyelinerin vesiliukoisella tussilla, hän ei kuitenkaan suosittele tätä vinkkiä faneilleen.

Majoneesia ja ketsuppia hiuksille

Blake Lively laittaa hiustensa latvoihin öljyä tai majoneesia ennen suihkuun menoa. Silloin shampoo ei vahingoita hiusten kuivimpia osia. Sienna Miller taas turvautui ketsuppiin värjättyään hiuksensa henna-värillä. Ketsuppi poisti värin luoman kerroksen hiuksen pinnalta, ja kaunotar pääsi korjaamaan hiusvärinsä.

Omenaviinietikkaa kasvovedeksi

Scarlett Johanssonin hehkuvan ihon salaisuus saattaa olla hänen käyttämässään kasvovedessä. Luonnonkosmetiikasta kiinnostunut näyttelijätär nimittäin käyttää omenaviinietikkaa kasvovetenä.

Hampaat kuntoon herkkumarjalla

Catherine Zeta -Jones valkaisee hampaansa mansikoilla. Toinen nopea, joskin ei säännölliseen käyttöön suositeltava, on sitruunamehun purskuttelu.

Selluliitista eroon kahvilla

Selluliitti tuottaa päänvaivaa monille naisille, mutta Halle Berryllä on onneksi hoitokeino ongelmaan: Nainen tekee iholleen hoitavan kuorinnan kahvinpuruista, joita hän sekoittaa suihkusaippuaansa. Purut jättävät ihon pehmeäksi ja kiihdyttävät verenkiertoa.

Lue myös: Kanelia ja kaurahiutaleita - hyödynnä ruokakaappisi sisältö kauneudenhoitoon

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat