Kuva: Senja Rapila

Elton John vaikuttui Alman kappaleesta: "Luulin, että se olisi joku levy-yhtiön juttu"

18.07.2016 20:00 - Senja Rapila

Nuoren artistin debyyttikappale on ottanut siivet alleen.

Suomalaismuusikko ALMA eli Alma Miettinen, 20, on ihastuttanut suomalaisia viimeviikkoina kappaleellaan Karma. Artistin debyyttikappale on saanut niin hyvän vastaanoton myös maailmanlaajuisesti, että jopa muusikko Sir Elton John on kiinnittänyt siihen huomiota.

Muusikkolegenda on nimittäin päättänyt ottaa Alman tuoreen sinkun radio-ohjelmaansa soitettavaksi. Karma on ensimmäinen suomalainen kappale, joka soitetaan Elton John's Rocket Hour -radio-ohjelmassa.

- Sain sähköpostia siitä ja oli kyllä vähän silleen vou. Tuollaiselta legendalta se on niin iso kunnia, että en tiedä. Todella magee juttu, Alma kommentoi Radio Novan haastattelussa.

Koska kyseessä oli niin suuri juttu, ei nuori suomalaislaulaja meinannut uskoa aluksi silmiään. Hän piti alun perin omaa levy-yhtiötään syypäänä radionostoon.

- Aluksi kelasin silleen, että pitääköhän tämä paikkaansa tai ymmärsinköhän väärin. Että onko se niin, että Elton Johnin manageri on ollut vain niin, että otetaan tämä. Että se olisi joku levy-yhtiön juttu, hän kertoo.

- Mutta sitten kun sain oikeasti tietää, että se on Elton John on sen itse bongannut ja oikeasti haluaa ihan itse sen laittaa sinne ja soittaa ja haippaa, siitä tuli kyllä tosi siisti fiilis. Sitten kun se sitoutui ihon alle, niin oli todella siistiä.

Alma tuli tunnetuksi vuoden 2013 Idolsista, jonka jälkeen hän alkoi keikkailemaan laulaja Sini Sabotagen kanssa.

Voit kuunnella koko Radio Novan tekemän haastattelun täältä.

Lue myös: Laulajatulokas vakuutti Anna Abreun: "Hänestä voi tulla jotain todella isoa"

Kilpailut

Uusimmat