Kuva: AOP

Riossa painiva Petra Olli: "Iskelmä rauhoittaa ennen kilpailua"

16.08.2016 14:52 - Anna Hopi

Painija Petra Olli kuuntelee kisamatkoilla iskelmämusiikkia ja helliä rakkauslauluja.

Lappajärven Veikkojen painija Petra Olli kilpailee huomenna keskiviikkona Rion olympialaisissa. Hän kertoi Iskelmäradiolle, millaista musiikkia kuuntelee kilpailumatkoillaan.

- Jos olen yksin kisamatkalla, kuuntelen usein iskelmää ja hempeitä rakkauslauluja. Jos mukana on muita tyttöjä, niin eiväthän he kauan sellaista jaksa kuunnella. Siinä pitää saada menevämpääkin menoa. Ennen otteluitakin kuuntelen rauhallista musiikkia, jos kuuntelisin Lordin Hard Rock Hallelujahia, niin menisin täpinöissä kilpailemaan. Iskelmä rauhoittaa ennen kisaa.

Olli mainitsee lempiartisteikseen muun muassa Juha Tapion, Kari Tapion ja Kirkan. On kuitenkin yksi ylitse muiden.

"Se Taikakuun kappale iski sydämeeni"

Nainen tunnustaa suosikkibändikseen Taikakuun, jonka eräs kappale sykähdyttää häntä erityisesti.

- Rakkaus Taikakuuhun lähti, kun voitin vuonna 2010 alle 20-vuotiaiden euroopanmestaruuden. Meillä oli mitalijuhlat Lappajärven rannalla. Jäimme laulamaan karaokea. Yksi painija veti Taikakuun Piikkilankaa, ja omisti kappaleen minulle. Se kappale iski sydämeeni ja siitä fanitus lähti.

Painija Petra Olli on käynyt myös yhtyeen keikoilla fiilistelemässä.

- Muutaman kerran olen ollut siellä eturivissä tuulettamassa. Harmittaa, kun keikoilla keski-ikä on plus 50. Se ei tietenkään menoa haittaa. Janne Raappanan jälkeen kun solistiksi on tullut Juha Metsäperä, niin bändiin on tullut uutta piristysruisketta. Kiertäisin mielellään enemmänkin Taikakuun keikoilla, mutta kun täytyy itsekin kierrellä maailmaa kisojen perässä.

Suosittelemme

Uusimmat