Kuva: Mikko Räsänen

Evelina päätti festarikesän tyylillä Blockfest-yleisön edessä

21.08.2016 00:46 - Mikko Räsänen

Evelina tulee muistamaan kesän 2016 kaikkien aikojen festarikesänään.

Evelina heitti kesän viimeisen festarikeikkansa Blockfestin päätöspäivänä. Nuoren artistin show oli odotettu, sillä telttalavalle pakkautui monituhatpäinen yleisö odottamaan Evelinan nousua lavalle. Laulaja itse myöntää, että suuri teltta jännitti etukäteen.

- Kyllä minua jännitti se, että teltta oli niin valtava ja mitä jos ihmisiä ei tulekaan, niin olisiko se noloa, Evelina tunnustaa.

Huoli oli turha sillä niin tämä keikka kuin koko festarikesä 2016 on ollut Evelinalle yhtä menestystä. Voidaan puhua jopa läpimurtokesästä.

- Kesällä 2015 minulla oli ehkä kymmenen keikkaa koko kesänä. Tänä kesänä niitä oli noin 45. Ehdottomia kohokohtia olivat tämä Blockfest ja Summer Up. Myös monet yksittäiset klubikeikat jäivät hyvin mieleen, Evelina tekee yhteenvetoa kesästään. 

Vaikka festarikausi on nyt Evelinan osalta taputeltu päättyneeksi, riittää syksyssä jännitettävää.

- Esikoislevyni ilmestyy tämän syksyn aikana. Varmaan lähiaikoina tiedotamme sen tarkan ilmestymispäivän. 

Albumin tuloa on osattu odottaa, sillä Evelina on julkaissut jo viisi singleä, joista kaksi (Honey ja Sireenit) on yltänyt Suomen sinkkulistan kärkeen. Kappaleita tarvitaan viiden singlen lisäksi vielä toinen mokoma, että albumi saadaan kasaan.

Aiemmilla singleilläsi on ollut mukana muun muassa Mikael Gabriel ja Evil Stöö. Tullaanko levyllä kuulemaan vielä muita yllättäviä vieraita?

- Voi olla, mutta en uskalla vielä luvata asiaa.

(kuva: Mikko Räsänen)

(kuva: Mikko Räsänen)

(kuva: Mikko Räsänen)

(kuva: Mikko Räsänen)

Lue myös: Honey-hitistään tuttu Evelina: "Jokainen keikkani on edellistä parempi"

Lue myös: Emma Gaalan upein kaunotar? Evelina, 21, tyrmäsi mustassa, läpinäkyvässä iltapuvussa

Kilpailut

Uusimmat