Kuva: Mikko Räsänen

Ysärilegenda Haddawaylla rakastava suhde Suomea kohtaan: "En tiedä mitä helvettiä tämä on!"

27.08.2016 12:45 - Mika Parikka - Luettu 1 789 kertaa

We Love The 90's -festivaalien yksi odotetuimmista artisteista oli ehdottomasti perjantai-iltana esiintynyt Haddaway. What Is Love -hitistään tunnetulla miehellä on erikoisen lämmin suhde Suomea kohtaan.

What Is Love kajahti komesti kaksikin kertaa, kun Haddaway tanssitti We Love The 90's -festivaalien juhlakansaa. Kappale on kiistatta yksi ikonisimmista eurodance-kappaleista.

Hyvän tuulinen Haddaway sai suomalaisyleisön suunniltaan. Miten ihmeessä ihmiset yhä sekoavat nähdessään Haddawayn livenä?

- Se johtuu siitä, että kun minä näen suomalaiset, minä menen hulluksi. Se on hullua, kotona Monacossa on monia suomalaisia Mika Häkkisestä Kimi Räikköseen, joita tunnen. En tiedä seuraatko suomalaisia hiihtäjiä, mutta olen seurannut heitä esimerkiksi Matti Hautamäestä hänen veljeensä ja Kalle Palanderiin, ja rakastan heitä kaikkia. Minulla on taianomainen suhde suomalaisiin, enkä tiedä mitä helvettiä se on, mutta rakastan sitä.

Suomi siis rakastaa Haddawayta ja Haddaway Suomea.

- Se on sitä, mitä minä kutsun arvostukseksi!

"Peruutin melkein konserttini Trumpin takia"

Eurodancella menee Suomessa kovaa. Mutta onko se yhtä suuri juttu ulkomailla?

- Skandinaavinen yleisö on edelleen parasta, Norja, Tanska ja Suomi. Ruotsalaiset ovat vähän hitaita, sori vaan ruotsalaiset mutta niin se menee! Haddaway nauraa.

Jopa Yhdysvalloissa ollaan hiljalleen lämmetty eurodanceen. Silti mies meinasi peruuttaa keikkansa yllättävästä syystä.

- Lähdemme Suomesta suoraan Australiaan ja soitamme sielä yhdeksän Showta. Sen jälkeen lähdemme vihdoin Yhdysvaltoihin, jossa meillä on neljä keikkaa. Meinasin kuitenkin peruuttaa keikat Donald Trumpin takia, koska minulla on siitä erittäin huono tunne.

Lue myös: Seksikkäät tanssijat varastivat ysärilegendan show'n - katso kuumat kuvat Helsingistä

Uusimmat