Kuva: Mikko Räsänen

Suomalainen ysäritähti esitteli t-paitansa: "En myy tätä edes 5000 eurolla!"

27.08.2016 12:30 - Mikko Räsänen

We Love the 90's -festareilla nähtiin todellinen nostalgiapaita yli 20 vuoden takaa.

Vuosituhannen vaihteessa kovassa suosiossa ollut Mighty 44 teki comebackin tässä kuussa, kun yhtye oli mukana Solid Basen ja Oku Luukkaisen kanssa tehdyssä yhteiskappaleessa Coming Alive Tonight. Mighty 44 -räppäri Rummy Nanji on pitkän linjan ysäritähti, sillä ennen Mighty 44:ää hän teki musiikkia nimellä Bu Bu Man ja julkaisi useita singlejä sekä yhden albumin. 

Oku Luukkainen, Solid Base ja Rummy Nanjin nousivat eilen samalle lavalle, kun Coming Alive Tonight esitettiin ensimmäistä kertaa livenä We Love the 90's -festareilla. Voice.fi tapasi Rummyn takahuoneessa ja huomio kiinnittyi tähden t-paitaan. Rummylla oli nimittäin yllään vuoden 1995 Rantarockin paita.

- Tämä on aito paita. En ole käyttänyt tätä juurikaan, että se pysyisi hyvässä kunnossa, Rummy kertoo.

Paita näyttääkin lähes uudelta. Painatus ei ole kulunut ja sen värit ovat yhä kirkkaat, vaikka ikää paidalla on jo lähes 20 vuotta. 

- Jos joku tarjoaa tästä paidasta 100 euroa, en myy sitä. Voi tarjota 300 tai 500 euroa, niin en silti myy sitä. Hemmetti, en myisi tätä edes 5000 eurolla, Rummy kertoo. 

(kuva: Mikko Räsänen)

Paidan selässä näkyy Rantarockin esiintyjälista. Suurimmat tähdet ovat lähes poikkeuksetta samoja kuin nykyisillä ysärifestareilla. (kuva: Mikko Räsänen)

Coming Alive Tonight kuullaan tänään livenä toistamiseen, sillä tähdet ovat luvanneet nousta yhdessä lavalle Solid Basen konsertin aikana esittämään singlen, joka on noussut Spotifyn viraalisimpien kappaleiden listan kärkeen. 

Kuuntele Coming Alive Tonight alta. 

Lue myös: Kaikki luulivat nähneensä ysärifestareiden seksikkäimmät tanssijat - sitten lavalle tuli Scooter

Lue myös: Waldo's People, miksi ette ole levyttäneet 7 vuoteen?

Lue myös: Maki Kolehmaisen keikkalookki: Lapset repesivät nauramaan asun nähdessään

Suosittelemme

Uusimmat