Kuva: Senja Rapila

Günther: "Naiset kysyvät yleensä aina ensimmäiseksi, voivatko he nähdä minun..."

31.08.2016 16:15 - Senja Rapila

Ruotsalainen eurodance-tähti esiintyi viime viikonloppuna We Love the 90's -festivaaleilla Helsingissä.

Ding Dong Song, Teeny Weeny String Bikini ja Touch Me ovat kappaleita, jotka olivat jatkuvassa soitossa 2000-luvulla. Kappaleiden isä Günther kertoo, että naisten iskeminen ei ole ollut hänelle koskaan erityisen vaikeaa.

- Minulla ei ole mitään iskulauseita, naiset aina iskevät minut. En ole koskaan kysynyt keneltäkään. Minä vain istun ja odotan... no ei. Todellisuudessa minulla ei ole iskulauseita, koska pelkästään se, että seison vieressä, riittää siihen, Günther veistelee.

- Se ei ole kuitenkaan aina helppoa, koska olen julkisuudesta tuttu henkilö. He kysyvät yleensä aina ensimmäiseksi, voivatko he nähdä minun... sen, mistä olen kuuluisa.

Miehen hittikappale Ding Dong Song voi hyvinkin olla syy siihen, miksi naiset kysyvät ensimmäisenä miehen sukukalleuksista.

- Kun naiset iskevät miestä, joka ei ole julkisuudesta tuttu, he näkevät ensimmäisenä hänen persoonansa. Minussa he näkevät ensin sen, että olen kuuluisa. Ehkä se on syy siihen, etten lähesty ketään vaan he lähestyvät minua. Mutta en ole helppo. Saatan näyttää halvalta, mutta olen hyvin kallis, Günther toteaa.

Ruotsalainen seksisymboli neuvoo kuitenkin miehiä lähestymään naisia kunnioittavasti.

- Jos kunnioitat toista, voit tehdä mitä tahansa. Voit sanoa suoraan mitä haluat. Elät vain kerran, joten miksi ei! Mutta se on tärkeää tehdä aina kunnioittaen, varsinkin tänä päivänä. Niin naisten kuin miestenkin. 

Lue myös: Oletko nähnyt Movetronin laulajaa näin seksikkäänä? Katso viettelevät kuvat

Lue myös: Muistatko Captain Jackin? Tähti paljasti artistinimensä viinanhuuruisen syntytarinan

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat