Kuva: Senja Rapila

Ruotsalaisartisti hämmentyneenä: Suomalaiset itkevät saunassa alasti?

02.09.2016 17:15 - Senja Rapila

Günther kertoo, että on kuullut suomalaisten jakavan avoimesti tunteitaan saunomisen ohella.

Seksikkyyden puolestapuhuja Günther, 49, on kertonut Radio Novan haastattelussa, että hän puoltaa alastomuutta täysillä. Hänen mielestään alastomuus on kaunista ja tekee jokaisesta ihmisestä saman arvoisen. Artisti rohkaiseekin jokaista heittämään housut narikkaan useammin. 

- Pidän alastomuudesta, koska se on vapautta. Kaikki ovat samalla tasolla ollessaan alasti. Siinä näytät todellisen persoonasi. Jos ei ole vaatteita päällä, ei voi nähdä mitään toisesta ihmisestä. Ei ekonomista statusta, ei mitään, Günther pohti Radio Novalle.

Artisti julkaisi kesällä uuden kappaleensa No Pantalones, joka ei yllättänyt seksikkyydellään: kappaleen musiikkivideolla vilisee ihmisiä, joilla ei ole housuja lainkaan.

- Elä elämääsi tänään, koska voit olla huomenna kuollut. Siitä se kappale kertoo. Se on hyvin tärkeää. Hyvin monet nuoret näkevät vain negatiiviset asiat: "Olen lihava, ruma". Kun otat housut pois, olet samanlainen kuin kaikki muutkin ihmiset!

"Se on hyvin suomalaista"

Suomalaisten naapurimaasta kotoisin oleva artisti mainitsi myös, että suomalaisten saunassa on hänen kuulemansa mukaan samanlaista kuin mitä hän haluaa uudella No Pantalones -kappaleellaan viestittää: kun otat housut pois, pystyt samaistumaan muihin helpommin.

- Olen kuullut, saunassa se on samanlaista. Kun suomalaiset tapaavat saunassa, he puhuvat toistensa kanssa. Ainoa paikka missä miehet puhuvat keskenään, on sauna. He puhuvat siellä kaikesta, Günther kertoo.

Hänen mielestään sauna onkin aivan mahtava keksintö, sillä se yhdistää ihmisiä.

- Kysyn monesti suomalaisilta, että kuinka he ovat niin hiljaisia. Saan vastaukseksi: "Saunassa puhumme kaikesta ja jaamme tunteita. Itkemme, nauramme ja näytämme vihan tunteita. 'Ai itkette alasti?' Kyllä."

(kuva: Senja Rapila)

Tytöt huutelevat tytöille, pojat Güntherille

Hämmentävänä artisti pitää sitä, että kun hän on juhlimassa tyttöjensä, eli Sunshine Girlsien, kanssa, naiset tuntuvat huutelevan enemmän hänen tanssitytöilleen kuin Güntherille itselleen.

- Parastahan on, että kun olemme tyttöjen kanssa ulkona, tytöt huutavat tyttöjä ja pojat huutavat minua. Vaikka tytöt ovat vieressäni, pojat silti huutavat minun nimeäni. Ja kyllä tietenkin tytötkin huutavat minun nimeäni, Günther nauraa.

Hänen mielestään syy tähän ilmiöön voi löytyä siitä, mitä hänen musiikkinsa edustaa. Musiikissaan hän ilmaisee, että elämää pitää elää täysillä.

- Elämme sataprosenttisesti. Haluamme myös näyttää, että olet ihminen, voit olla mitä ikinä haluat. Voit ilmaista itseäsi ja olla fyysinen. Seksi ei ole kiellettyä. Se on hyvin positiivista, jos siis itse haluat sitä. Sen vuoksi aion olla aina hyvin seksuaalinen. Se on hyvin tärkeä osa tietäni, joka minun pitää näyttää ihmisille. Ei vain seksin takia, vaan sen, että se yhdistää ihmisiä.

Lue myös: Onko Güntherin musiikki lapsiystävällistä? - "Eivät he tiedä, mitä Ding Dong tarkoittaa!"

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat