Kuva: Mikko Räsänen

Mitä ihmettä? Hevilaulaja paljastui eurodance-artistiksi

02.09.2016 19:15 - Mika Parikka

Harva tietää, että maailmankuulu eurodance-artisti tekee rutkasti yhteistyötä metalliorkesterin kanssa.

What Is Love kajahti komeasti kahteenkin kertaan Helsingin Suvilahdessa, kun Haddaway otti We Love The 90's -festivaalien lavan haltuun. Yleisö otti Haddawayn avosylin vastaan, onhan rakkaus Haddawayn ja suomalaisten välillä molemminpuoleista.

Haddaway ei ole kuitenkaan vain yhden genren mies, vaikka onkin eurodancen jonkinlainen ikoni. Poppari nimittäin paljasti olevansa lääpällään myös raskaampaan musiikkiin:

- Rakastan grungea ja kaikenlaista metallia. Olin nuorempana aina rokkari. Rakastan esimerkiksi AC/DC:tä, jota tosin pidän blues-bändinä, mutta rakastan sitä. Shoot The Thrill Back In Blackilta on suosikkini ja eniten minua. Rakastan ja kaipaan 70- ja 80-luvun rokkia. 

Diggailemisen lisäksi mies vaikuttaa itsekin metalliorkesterissa, ainakin osittain.

- Emergency Gate on saksalainen metallibändi, jonka kanssa olen tehnyt yhteistyötä jo kuuden vuoden ajan. Netistä löytää videoita, jossa esiinnymme yhdessä. Esiinnyimme yhdessä esimerkiksi Novarock-festivaaleilla.

Emergency Gate ja Haddaway ovat tehneet uuden version hittikappaleesta What Is Love. Voit kuunnella sen alta ja katsoa päälle livevedon alta:

Lue myös: Ysärilegenda Haddawaylla rakastava suhde Suomea kohtaan: "En tiedä mitä helvettiä tämä on!"

Lue myös: Tanssiliike paljasti dance-tähden kultaiset pikkuhousut - katso kuva

Lue myös: Eurodance-tähti paljastaa totuuden kohukuvasta: Se todella on minun alaston takapuoleni!

Kilpailut

Uusimmat