Kuva: Mikko Räsänen

Dj Bobo muistelee Helsingin Euroviisuja: "Se oli karmea virhe!"

01.09.2016 15:15 - Mika Parikka

Eurodance-legenda Dj Bobo paljasti uransa pahimman mokan, jonka hän jättäisi tekemättä jos vain voisi matkata ajassa taaksepäin.

Dj Bobo tunnetaan ehkäpä parhaiten hitistään Somebody Dance With Me, joka on miehen oma versio legendaarisesta Rockwellin Somebody's Watching Me -kappaleesta. Kyseinen kappale raikasi tietenkin myös Helsingin Suvilahdessa lauantaina 27. elokuuta, kun Dj Bobo esiintyi We Love The 90's -festivaaleilla.

Sveitsiläinen herrasmies Bobo on tehnyt kattavan uran. 10 studioalbumia, kokoelmalevyjä, satoja keikkoja ja hyviä listasijoituksia. On kuitenkin yksi asia, jonka Bobo jättäisi mieluusti tekemättä, jos saisi aikakoneen käyttöönsä.

- Tietysti voisin tehdä moniakin asioita toisin, mutta luulen että yksi asia on se, etten menisi Euroviisuihin! Se oli karmea virhe! Olin täällä Helsingissä vuonna 2007 ja se oli huikea kokemus. Mutta me hävisimme karmivalla tavalla. Tipuimme semifinaaleissa vaikka kaikki odottivat meidän voittavan koko kilpailun.

Häviö oli Bobon mukan karvas juuri siksi, että ihmiset ja media odottivat voiton olevan varma. Toisin kuitenkin kävi.

- En lähtisi sinne uudestaan, sillä se on kilpailu, aivan kuten jalkapallon mm-kilpailut. Siellä on 32 joukkuetta, joista vain yksi palaa kotiin voittajana. Euroviisuissa on sama juttu, siellä on 48-50 maata, joista vain yksi palaa kotiin voittajana. Minun olisi pitänyt ajatella tätä jo silloin aiemmin.

Jos Bobo jostain on ylpeä, niin siitä, että hän tekee kaiken täysillä. Myös mokaamisen.

- Ainakin me hävisimme saappaat jalassa ja teimme sen sataprosenttisesti, mies nauraa.

Kuuntele Dj Bobon Euroviisu-kappale alta:

Lue myös: Tanssiliike paljasti dance-tähden kultaiset pikkuhousut - katso kuva

Lue myös: We Love the 90's -festivaali ihastuttaa värikirjollaan - katso kuvakooste lauantain ysäriasuista

Lue myös: Ysärilegenda Haddawaylla rakastava suhde Suomea kohtaan: "En tiedä mitä helvettiä tämä on!"

Kilpailut

Uusimmat