Kuva: AOP

J. Karjalaisen ja Elias Kaskisen ensikohtaaminen: "Hän oli viiniä juova satusetä"

28.10.2016 10:00 - Anna Hopi

Elias Kaskinen oli häkeltynyt saadessaan tavata ensi kertaa arvostetun biisintekijän ja artistin J. Karjalaisen.

Ennen laulu-uransa käynnistymistä menestyksekkään artistin tapaaminen saattoi saattaa Elias Kaskisen jännityksen valtaan. Näin kävi esimerkiksi Ruisrockissa vuonna 2013.

- Olin Ruisrockissa, emmekä olleet yhtyeenä vielä julkaisseet mitään. Olimme siellä vain bailaamassa. Joku kaveri sai minulle hoidettua bäkkäripassin rantalavan taakse. J. Karjalaisen keikka oli juuri loppunut ja bändi tuli siihen. Menin istumaan pöytään ja lopulta siinä kävi niin, että muut olivat lähteneet pois paitsi minä ja J, hymyilee Kaskinen.

- Se on varmasti näyttänyt huvittavalta. Istuin maassa kuin lapsi ja Jukka oli satusetä. Jukalla oli viinilasi kädessä ja hän poltti sellaista maissipiippua. Hän kertoi minulle laulunteosta ja olin ihan äimänä. Olin niin häkeltynyt, että tein siitä todella tunteikkaan Facebook-päivityksen. Olen sittemmin nähnyt Jiitä, mutta sellaista kokemusta ei tullut, vaikka fiiliksissä olinkin.

(kuva: Mikko Räsänen)

Kaskinen on tottunut asioimaan musiikintekijöiden kanssa, ja enää hän ei mene puihin idoleitaan tavatessaan.

- Nykyään ei enää silleen mene kramppiin, vaikka kohtaisi ketä vain. On ollut siistiä tutustua alan ihmisiin. Anssi Kelaa fanitin hirveästi pienenä ja olemme nyt yhteisessä proggiksessa mukana.

Lue myös: Elias Kaskinen: Itkeminen kappaletta tehdessä on hyvä merkki

Kilpailut

Uusimmat