Kuva: AOP

Saara Aallon pahin vastustaja? Brittikomistuksesta povataan X Factorin voittajaa

09.10.2016 12:15 - Iiro Myllymäki

Matt Terry on tällä hetkellä sekä vedonlyöjien että yleisön voittajasuosikki.

Saara Aalto, 29, häikäisi eilen X Factor -kilpailun livelähetyksessä laulamalla Frozen-elokuvasta tutun Let It Go -kappaleen. Sekä tuomaristo että yleisö ylisti naisen esitystä vuolain sanoin.

Aallon saama positiivinen palaute on saanut ihmiset vakuuttumaan, että lahjakkaalla ja tarmokkaalla naisella on rahkeet jopa voittaa koko kilpailu. Suomalaisen vastassa on kuitenkin kovia kilpakumppaneita. Kilpailun suurimpana voittajasuosikkina pidetään 23-vuotiasta Matt Terryä, joka niin ikään sai eilisestään esityksestään runsaasti kehuja.

"Kaunein ja charmikkain"

Terry lauloi Gracen You Don’t Own Me -kappaleen vakuuttavasti äänialaansa esitellen. Metro-sivusto kirjoittaa, että Terry on sekä yleisön että vedonlyöjien voittajasuosikki. Komeaa nuorukaista kuvaillaan Telegraph-lehdessä koko kilpailijakatraan ”kauneimmaksi ja charmikkaimmaksi”, toki unohtamatta tämän laulutaitojen kehumista. Voit katsoa miehen eilisen esityksen alta:

Telegraph ei ollut yhtä vakuuttunut Aallon esityksestä. Lehdessä kehutaan naisen lauluääntä, mutta hänen olemuksessaan nähdään liikaa euroviisutyylistä esittämistä. Aallon esityksen näet alta:

Saara Aalto kilpailee Sharon Osbournen luotsaamassa yli 25-vuotiaiden kategoriassa, kun taas Matt Terryn mentorina on myös Aaltoa läpi kisan hehkuttanut Nicole Scherzinger. Tänään Isossa-Britanniassa esitettävässä tuloslähetyksessä nähdään, pääseekö Saara Aalto jatkamaan seuraavaan livelähetykseen.

Lue myös: Paparazzit kiinnostuivat Saara Aallosta: "Miten minun kuuluu toimia?"

Lähteet: Metro, Telegraph

Kilpailut

Uusimmat