Kuva: Senja Rapila

Dj-lupaus Jeremy Folderol kasvanut henkisesti vuoden aikana: 'Helpottuneempi tunne julkisuudesta'

29.10.2016 19:15 - Senja Rapila

Vielä vuosi sitten Little Sister -kappaleensa julkaissut Folderol kertoi Voice.fi:n haastattelussa, että ahdistuu siitä, kun tuntemattomat ihmiset ottavat kuvia ja lähestyvät kadulla.

Yksi Suomen nuorimmista dj-lupauksista, eli 20-vuotias Jeremy Folderol eli Jere Saharinen kokee, että on kasvanut paljon jo pelkästään yhden vuoden aikana. Hän kertoi vuosi sitten Voice.fi:n haastattelussa, että koki fanitilanteet osaltaan ahdistavina. Nyt tilanne on helpottunut.

- Nyt on paljon helpottuneempi tunne siitä kaikesta, ei ole niin sellainen sulkeutunut olo. Alkaa pikkuhiljaa tajuamaan, että se on ihan siistiä huomata, että ihmiset diggailevat minun meiningistäni ja ottavat kuvia, Saharinen hymyilee.

- Ehkä se johtuu siitä, että on ollut niin eri ympäristöissä ja piireissä. On tullut henkistä kasvua todella paljon vuoden aikana ja olen aikuistunut enemmän siitä, mitä olin vuosi sitten.

Suomalainen dj-lupaus muutti keväällä Tukholmaan, jotta hän pystyisi kehittymään musiikintekijänä enemmän. Muutto Tukholmaan on myös yksi syy siihen, miksi hän on kasvanut henkisesti: kyseessä on ensimmäinen kerta, kun hän muuttaa pois vanhemmiltaan.

- Oli aluksi todella erikoista, kun muutin sinne. Kaikki oli ihan uutta, enkä tiennyt yhtään mitä tehdä. Sellainen kulttuurishokki tavallaan, vaikka se on ihan vieressä, se on ihan erilainen paikka mitä Suomi. Vasta kahden viikon päästä aloin pikkuhiljaa laittamaan ihmisille viestiä ja rakentamaan sitä elämää siellä. 

Lue myös: Suomalainen dj-lupaus Jeremy Folderol julkaisi uuden hittibiisin - reitti kansainväliseen suosioon?

Lue myös: Suomalaisartistien yllättävä yhteistyö: Ellinoora ja Jeremy Folderol julkaisemassa yhteiskappaleen!

Kilpailut

Uusimmat