Kuva: AOP

Katri Helenalla tiukka ote yksityisyydestä: "Kenenkään pää ei kestä sellaista akvaarioelämää"

12.12.2016 11:25 - Vilma Kaura

Iskelmälaulajan oma arki on pitänyt jalat maanpinnalla.

Yli viiden vuosikymmenen ajan laulajan uraa tehnyt Katri Helena on pitänyt aina tiukasti kiinni yksityisyydestään. Nainen kertoo, että julkisuudenhenkilönä yksityisyys on mahdollista säilyttää vain olemalla puhumatta tietyistä asioista.

- Välillä se on ollut vaikeaa, mutta minun on täytynyt pitää suuni kiinni niistä asioista, joista en ole halunnut puhua. Se on pitänyt tehdä hienotunteisesti, sillä joillekin puhumattomuus voi tarkoittaa sitä, että minulla olisi jotakin salattavaa, iskelmätähti pohtii.

Katri Helenan mukaan yksityisyyden säilyttäminen ja tiettyjen asioiden pitäminen omana tietonaan on vain tapa suojella itseään.

- Julkisuudessa esiintyvällä ihmisellä on oltava jokin oma alue. Kenenkään pää ei kestä sellaista akvaarioelämää.

Laulaja kertoo, että oma arki on pitänyt hänen jalkansa tiukasti maan pinnalla. Pitkän uran aikana arjen merkitys on myös korostunut.

- Jos tekee yli 50 vuotta juhlaa toisille ihmisille ja on itse se keskipiste, muuttuu arki entistä tärkeämmäksi. Nykyisin arki on minulle juhlaa, hän toteaa.

Katri Helena ja Tommi Liimatainen pitivät pitkään suhteensa vakan alla, ja heidät tunnettiin vain "kalakavereina". Nykyisin suuri yleisö tuntee Liimataisen laulajattaren miesystävänä. (kuva: AOP)

Lue myös: Katri Helena joulunvietostaan: Mummoa itketetään ja lapsenlapsia nauratetaan

Kilpailut

Uusimmat