Kuva: Mikko Räsänen

We Love The 90's tekee paluun! Luvassa huippuesiintyjiä

09.12.2016 09:00 - Rea Tallgren

Tapahtumassa La Bouchen ja E-Typen rinnalla esiintyy myös DJ Oku Luukkainen.

We Love the 90’s -festivaaleilla Helsingin Suvilahdessa juhli viime vuonna 12 000 eurodancen ystävää. Eeppiset bileet juhlitaan Suvilahdessa jälleen elokuussa.

Esiintyjiksi ovat jo varmistuneet Be My Lover -hitistään tunnettu La Bouche, toistakymmentä miljoonaa levyä myynyt E-TypeYou ja Free -hiteillään maailmanmaineeseen noussut La Cream sekä I Like to Move It Move It -viisulla pankin räjäyttänyt Real to Real

Ensimmäinen DJ-kiinnitys tapahtumaan on Oku Luukkainen, joka vieraili alkujaan We Love the 90’s-festivaaleilla kävijänä, ja nousi myöhemmin juontajaksi ja esiintyjäksi. 

- We Love The 90's festarit on ehdottomasti mulle yksi kesän kohokohdista. Suomen suurimmat ysärifestarit on tarjonneet joka vuosi upean kattauksen. On kunnia esiintyä näillä festareillakommentoi Luukkainen.

Oku Luukkainen (kuva: Mikko Räsänen)

Huikea tunnelma ja vip-alue

Kiitosta ovat keränneet festivaalin tunnelman lisäksi järjestelyt ja palvelut sekä VIP-alue, jossa ruoan ja juoman lisäksi vierailee festivaalin artisteja jakamassa nimmareita ja poseeraamassa yhteiskuvissa.

- Ennen kaikkea yleisön lämminhenkinen ja yhteisöllinen tunnelma on sellainen, joka kannattaa tulla paikan päälle katsomaan, Luukkainenkin sanoo.

VIP-alueen suosiosta johtuen festivaali laskee nyt joulumyyntiin peruslippujen lisäksi erikoiserän VIP-lippuja, jotka sisältävät VIP-passin lisäksi oman VIP-sisäänkäynnin, erillisen VIP-alueen ravintoloineen ja wc-tiloineen. Lippuun sisältyy lisäksi alkujuoma ja tarjolla on VIP-menu. 

Erikoislippuerän ennakkomyynti alkaa Tiketissä perjantaina 9.12.2016.

Helsingin Suvilahti juhlii neonväreissä, We Love the 90’s 25.-26.8.2017

ENNAKKOLIPUNMYYNTI:

www.tiketti.fi

LIPUT:

2 pv Festivaalilippu 75 EUR

2 pv VIP-lippu 169 EUR

Tapahtuman kotisivuille pääset tästä

Tapahtuman Facebook-sivuille pääset tästä

Seuraa tapahtumaa Instassa tästä tai hastagilla #welovethe90s.

Kilpailut

Uusimmat