Kuva: Mikko Räsänen

Neljänsuora konserttisaleihin! Antti Ketonen lupaa hittien lisäksi biisejä, joita et ole kuullut ikinä livenä

27.01.2017 11:51 - Anna Hopi

Neljänsuoran harvinaisempia kappaleita voi kuulla kevään konserttisalikiertueella - mukana on tosin myös tuttuja slovareita.

Neljänsuora-yhtyeen viime vuosi huipentui omaan ensimmäiseen Tampere-talon konserttiin. Laulaja Antti Ketosen mukaan keikka oli yhtyeelle spesiaali kokemus, ja siitä luovittiin nopealla tahdilla konserttisalikeikkoja myös kevääksi.

Yhtye esiintyy huhti-toukokuussa neljässä konserttisalissa Turussa, Vantaalla, Kotkassa ja Salossa.

- Kun teimme Sillanpään Jarin kanssa aikaisemmin konsertteja, tuli fiilis, että voisi tehdä omiakin. Pääsimme treenaamaan konserttisalifiilistä syksyllä Neljänsuoran kanssa. Yhteinen kemiamme toimii hyvin konserttisalissa - ja Tampere-talossa olleet fanit varmasti tunsivat sen. Sen keikan jälkeen tiesimme, että haluamme tehdä lisää samanlaisia keikkoja. Jos keikat näillä neljällä paikkakunnalla menevät mukavasti, niin eiköhän pamauteta lisää konserttisaleja muissakin Suomen kaupungeissa, lupaa Ketonen.

Miehen mukaan konserttisali-innostusta loi eniten fanien palaute Tampere-talon konsertin.

- Käytävät täyttyivät tanssijoista konsertissa. Tilanne on erilainen konserttisalissa, se on niin ainutlaatuinen tilanne, paljon juhlavampi. Baarikeikoilla ravintoloissa ja laivoilla on aina muuta hälinää mukana, konserttisalissa saa keskittyä, sanoo mies.

Ennennäkemätön biisikauttaus

Hän avaa hieman yhtyeen suunnitelmaa kevään konserttisalikeikoille.

- Mukana on bilebiisejä ja tietenkin näitä rakkaita slovareitamme. Haluamme nostaa konserttisalikeikoilla muutaman harvinaisemman biisin. Meillä on kahdeksalla julkaisemallamme levyllä biisejä, joita ei ole ikinä soitettu keikoilla. Haluamme tarjota faneille jotain unohtumatonta.

Muun muassa hiteistä Siipirikko, Valtava maailma ja Kaksi kauneinta tunnetuksi tullut Neljänsuora nähdään keväällä konsertoimassa seuraavilla paikkakunnilla:

22.4 Turku,Teatteri Domino
12.5  Vantaa, Martinus-Sali
13.5 Kotka, Kotkan konserttital
14.5 Salo, Teatteri  Provinssi

Lippuja tapahtumiin voit löytyy Lippu.fi ja Tickermaster.

Lue myös: Antti Ketonen kertoo, mikä on paras Neljänsuoran kappale: "En koskaan väsy laulamaan"

Kilpailut

Uusimmat