Kuva: AOP

Metallican Grammy-esiintymisen jälkipyykki jatkuu: "Epäkunnioittavaa!"

28.02.2017 13:15 - Mikko Räsänen

Slipknotin Corey Taylor paheksuu tapaa, jolla Metallicaa kohdeltiin Grammy-gaalassa.

Grammy-gaalan yksi suurista yllätyksistä oli Metallican ja Lady Gagan yhteisesiintyminen. Se ei kuitenkaan mennyt nappiin, sillä James Hetfieldin mikrofoni ei ollut päällä. Siksi hän joutui kesken esityksen siirtymään Lady Gagan viereen ja jakamaan mikrofonin hänen kanssaan.

Välikohtaus on suututtanut Slipknot-nokkamiehen Corey Taylorin, jonka mielestä tuollaisia mokia ei yksinkertaisesti pitäisi sattua Grammy-gaalan tasoisessa juhlassa ja Metallican tasoisen yhtyeen esiintyessä.

- Minusta tuntuu pahalta Metallican puolesta, sillä tässä vaiheessa uraansa heidän ei pitäisi kohdata noin epäkunnioittavaa toimintaa. Fakta on se, että Hetfieldin mikrofoni laitettiin kiinni. Bändi ei voinut vaikuttaa siihen, Taylor kertoi Team Rockin mukaan. 

Teknisten ongelmien lisäksi Taylor pitää nolona sitä, että gaalan juontaja ei esitellyt Metallicaa ennen kuin bändi nousi lavalle.

- Heitä ei edes esitelty. Sanottiin vain, että tässä on Lady Gaga. Ja oho, hän onkin Metallican kanssa.

- Minulla on ollut jo entuudestaan vahvat mielipiteet Grammyistä, ja tämä lujitti niitä, Taylor kertoo ja lähettää terveisiä Grammy-gaalalle.

- Me emme tarvitse teidän arvostustanne. Me emme tarvitse sitä, että te yritätte saada meidät tuntemaan, että olisimme saavuttaneet jotain. Ainoa asia mitä teette on se, että avaatte suumme ja paskaatte sinne. Ja olen kyllästynyt maistamaan sitä. 

Metallica itse ei ole avautunut Grammy-gaalan tapahtumista tällä tavalla, mutta James Hetfieldin käytös esityksen jälkeen oli paljonpuhuvaa. Biisin jälkeen Hetfield potki mikkitelineen nurin ja heitti kitaransa pois lavalta.

- Hän oli raivoissaan. En ole nähnyt häntä tuollaisena 20 vuoteen, Metallica-rumpali Lars Ulrich kuvailee Hetfieldin käytöstä.  

- Keikan jälkeiset ensimmäiset 5-10 minuuttia pukuhuoneessa eivät olleet kovinkaan mukavia, Ulrich paljastaa.

Katso alta videoklippi, jossa näkyy Hetfieldin kuumeneminen lavalla. 

Toivottavasti Hetfieldin harmitusta lievittää se, että nokkelat Metallica-fanit ovat tehneet Grammy-esityksestä editoituja versioita, missä he ovat hakeneet Hetfieldin puuttuvat vokaalit toisista Metallican livetallenteista ja liittäneet ne Grammy-esitykseen, että se näyttäisi täydelliseltä. 

Katso yksi tuollainen video alta.

Lue myös: Todellinen taituri: 16-vuotiaan neitokaisen Metallica-veto on mahtavaa kuultavaa, katso

Lue myös: James Hetfieldille näytettiin julkkiksia Metallica-paidoissa - katso repeilyttävät kommentit

Kilpailut

Uusimmat