Kuva: Senja Rapila

Antti Tuisku ojentaa aggressiivisia keikkakävijöitä Instagramissa: "On erittäin ikävä nähdä..."

02.04.2017 12:15 - Iiro Myllymäki

Antti Tuisku muistuttaa kirjoituksessaan, että täyteen ahdetuilla keikkapaikoilla on tärkeää kunnioittaa toinen toistaan.

Antti Tuisku on julkaissut Instagramissa kuvan eilisen Turun-keikkansa takahuoneesta. Kuvan yhteydessä mies kirjoittaa, että keikka jouduttiin keskeyttämään tunnin jälkeen palohälytyksen takia.

”Harmittaa ihan hulluna, ettei pystytty lopettaan keikkaa suunnitellusti, mutta pääasia, että hälytys oli aiheeton, eikä kenelläkään ollut hengenvaaraa”, Tuisku kirjoittaa.

Samassa tekstissä Tuisku muistuttaa keikkakävijöitään oikeanlaisesta käytöksestä keikkojen aikana. Miehen mielestä on ensiarvoisen tärkeää, että täyteen ahdetuilla keikkapaikoilla ihmiset osaavat ottaa toisensa huomioon.

”On erittäin ikävä nähdä lavalta, kuinka yleisössä jengi ottaa yhteen. Toivoisin omalta puoleltani, että jokainen yleisössä osaisi kunnioittaa toisiaan.”

”Meidän keikoille ei kuulu rynniminen mutta myöskään edessä olevilla ihmisillä ei ole oikeutta käyttäytyä agressiivisesti takaa tulevia kohtaan; koskaan noin isoissa ihmismassoissa ei voida tietää, mikä takaa tulevan paineen aiheuttaa. Toivon, että jokainen muistaa tämän”, Tuisku kirjoittaa ja vielä tekstinsä lopuksi kiittelee Turun-yleisöään ”huikeasta meiningistä” ja paikalle saapumisesta.

Lue myös: Antti Tuisku sometti äänestyskopista - katso tuhansia tykkäyksiä saanut päivitys

Lue myös: Antti Tuisku jakoi koskettavan videon isoäitinsä muistolle - "Hieno oli elämä ja hieno lähtö"

Kilpailut

Uusimmat