Kuva: Senja Rapila

Laura Voutilainen: "Sensuelli puoleni on tullut esiin"

12.04.2017 10:00 - Anna Hopi

Voutilainen hurmaa Vain elämää -ohjelman uudella kaudella.

Vain elämää -sarjassa Laura Voutilaisesta sukeutuu esiin villimpi versio. Artisti itse hymähtää Vain elämää -risteilyllä kuullulle vertaukselle hänestä "seksin papittarena".

- Voi olla, että sensuellimpi puoli on tullut esiin minusta. Se on osa minua. Olen ollut aina revittelijä. Aikaisemmin se on ehkä ollut raisuilua keikoilla. Ohjelmassa se näkyi seksikkyytenä, hän virnistää.

Voutilainen tunnistaa rentoutuneensa ja vapautuneensa ihmisenä.

- Olen saanut siitä aikaisemminkin palautetta, että mitä on Laura tapahtunut. Kuin olisin oivaltanut jonkin jutun. Voihan se olla jotain kokemuksen ja iän tuomaa hartiat alas -meininkiä. Antaa mennä, jos siltä tuntuu, ettei ota itseään niin vakavasti, Laura sanoo.

- Kontrollintarve on vähentynyt paljon. Kun koittaa olla rennosti tässä hetkessä, niin se näkyy musiikissakin. Jokainen noista biiseistä, joita tulkitsen sarjassa, sisältää erilaisia sovituksia. Ilmaisussa mennään äärilaidasta toiseen. Olen taas saanut tehdä erilaisia versioita, kiitos Leri Leskisen.

(kuva: Senja Rapila)

Nainen on kokenut uransa aikana paljon haasteita, joita tullaan avaamaan enemmän Vain elämää -ohjelmassa.

- Siihen mahtuu kaikenlaista, kun on yli 20 vuotta ollut tällä alalla. On tullut käytyä ylä- ja alamäet ja rosoiset polut. Omien ideoiden kanssa ei ole ollut helppoa. On pitänyt aurata tietä itselle ja muille. Nyt on hyvä hönkä päällä, hän hymyilee.

Lue myös: Laura Voutilainen, 41,ulkonäköpaineista: "Onko ikääntyminen rumaa?"

Kilpailut

Uusimmat