Kuva: AOP

Kaija Koo: "Työni on koko elämä"

19.06.2017 09:00 - Anna Hopi

Laulaja Kaija Koo suhtautuu ammattiinsa täydellä intohimolla.

Laulaja Kaija Koo, 54, elää musiikille. Hän paljastaa Iskelmän haastattelussa, että oma ammatti täyttää tällä hetkellä niin arjen kuin juhlankin.

- Mun elämä on työni. Musiikki on minulle yhtä kuin elämä. Elämä menee töiden mukaan, millä fiiliksellä ja energialla olen kulloinkin. Olen tehnyt suunnitellut elämääni vuoden 2018 loppuun asti, ja sinne asti tiedän täysin, mitä olen tekemässä, Kaija Koo kertoo.

- On kiva tunne, kun on selkeä tunne, mitä kohden mennä. Pitää haastaa itseään, ja muistaa, ettei ikä ole este millekään. Ei tarvitse pysähtyä ja vaan muistella menneitä. Täytyy myös kehittää itseään.

(kuva: AOP)

Kaija antaa esimerkin omasta elämästään.

- Olen tässä tauon aikana koko ajan kulkenut jalkaleikkauksen jälkeen keppien kanssa laulutunnille. Siellä oli korkeat portaat, joita nousin ylös. Totesin lauluopettajalle, että mitähän tästä nyt tulee, kun kuljen näillä kepeillä koko ajan. Opettaja sanoi, että tietää yhden tenorin, jolla ei ole edes jalkoja. Aloimme vain harjoitella, hän sanoo.

- Terveys voi hankaloittaa elämää, mutta tiettyjä asioita elämässä voi viedä eteenpäin, vaikka olisikin terveyden kanssa hankaluuksia, laulaja summaa.

(kuva: AOP)

Kaija Koo tullaan näkemään Iskelmän synttäriristeilyllä lokakuussa Silja Europalla. Lue täältä lisää syksyn kovimmista bileistä.

Kilpailut

Uusimmat