Kuva: AOP

Marita Taavitsainen avautuu avioerosta: "Toivon, että saamme selvitettyä asiamme"

31.05.2017 15:51 - Anna Hopi

Vuoden 1995 tangokuningatar Marita Taavitsainen, 48, haluaa löytää kipeästäkin keväästä positiivisen kärjen.

Laulaja Marita Taavitsainen jätti kevään alussa avioeropaperit Hyvinkään käräjäoikeuteen. Hän ehti olla miehensä Tomi Natrin kanssa naimisissa vuodesta 2008 lähtien. Taavitsainen toteaa, ettei ole maksanut hakemuksen ensimmäisen vaiheen hakemusta, ja myöntää nauraen, ettei laskujen maksu ole hänelle se helpoin hoidettava.

Kysyttäessä parin tämänhetkistä tilannetta hän empii, ja vastaa lopulta varovaisesti.

- Jokainen tietää, ettei tuollaiset asiat ole minkään yhden päätöksen takana, ja se on sitten siinä. Vain elämällä tämän ajan läpi, voimme tietää, voiko yhteiselämä jatkua. Toivotaan, että asiat selviävät. Teemme sen eteen kyllä töitä paljon, hän sanailee Iskelmän Satu Kotosen haastattelussa.

- Toivon, että saamme aikaiseksi parhaan mahdollisen ratkaisun, se on tärkeintä, hän toteaa.

Tiivis kesä täynnä töitä

Taavitsaista työllistää kesällä Heinähattu ja Vilttitossu -kesäteatterinäytelmä Nurmijärven Taaborinvuorella, jota varten on jo alettu harjoitella.

- Aika monta vuorosanaa on opettelematta. Aikataulut tulevat olemaan tiukat, kun on tanssilavakeikkaa ja festareita. Meillä on miehen kanssa tiukka firma hoidettavana, ja yhdessä pyöritämme tätä kaikkea, hän sanoo. 

(kuva: AOP)

Kuuntele Iskelmän iltapäivälähetystä ja juontaja Satu Kotosta arkipäivisin klo 14-18. Iltapäivän Facebook-sivuille pääset tästä.

Marita Taavitsainen opiskeli taannoin itselleen uuden ammatin. Lue lisää täältä.

Kilpailut

Uusimmat