Kuva: Mikko Räsänen

Raptori palaa tänään keikkalavoille - osaako legendaarinen rap-trio vielä Oi Beibi -kappaleen sanat?

30.06.2017 12:15 - Senja Rapila

JuFo lll, Izmo ja Kaivo kertoivat Radio Novan haastattelussa, että he odottavat tulevaa kesää innolla. Se selviää persoonallisen sekavasta haastattelusta, jonka trio antoi.

Pelleilevästä imagostaan tuttu ysärisuosikki Raptori palaa tänä vuonna keikkalavoille neljän erillisen keikan tiimoilta. Oi Beibi -kappaleestaan parhaiten tunnettu kokoonpano nähdään tänä kesänä Go 90's -festivaaleilla neljänä eri päivänä. Go 90's -festivaali järjestetään Imatralla, Joensuussa, Tampereella ja Turussa.

- On aivan ihanaa päästä keikoille pitkästä aikaa näiden poikien kanssa, yhtyeen jäsen Kaivo kommentoi Radio Novan 20-vuotissyntymäpäivähaastattelussa virnuillen.

Raptori on aikanaan luvannut tehdä comebackin aina kymmenen vuoden välein. Yhtyeen yksi comeback nähtiin vuonna 2000, seuraava 2010, mutta vuoden 2020 sijaan tuleva paluu nähdään jo tänä kesänä.

Pelottaako Raptorin jäseniä se, että keikkojen yleisö on vähäistä?

- Ollaan me siellä, se pelottaa meitä joka tapauksessa. Näiden kolmen veijarin kanssa ollaan siellä joka tapauksessa, Izmo kuittaa.

- Minä kuulin, että tuuleeko siellä, JuFo lll pohtii haastattelussa.

- Noo, vähän, Kaivo kommentoi.

Entä osaako Raptori vielä kappaleiden sanat ulkoa?

- En ole ikinä osannutkaan, olen Raptorin kuuluisa tanssija, Izmo kuittaa pilke silmäkulmassa ja saa vastaukseksi naureskelua yhtyeen muilta jäseniltä.

Millainen Raptorin tulevasta kesästä tulee?

- Tästä tulee kaikkien aikojen intiaanikesä. Ja että onko uskon asia se, että tuleeko meidän lavoille ihmisiä, se ei ole uskon asia, Izmo virnistää.

Raptorin kultavuosina kolmikko oli vetreitä parikymppisiä, joten on aiheellista kysyä, onko näköpiirissä ikäkriisin poikasta.

- Izmo on sanonut tämän ennenkin, nyt toistan tämän: ennen oltiin nuoria ja kauniita, nyt ollaan ja, JuFo lll virnuilee naurunkiherryksen lomassa.

- Ei olla enää nuoria, eikä kauniita. Silloin jää jäljelle vain ja.

Go 90's -festivaalin kiertuepäivämäärät:

IMATRA 30.6. - 1.7.2017
JOENSUU 30.6. - 1.7.2017
TAMPERE 4.-5.8.2017
TURKU 4.-5.8.2017

Lue myös: Haloo Helsingin ikimuistoinen Apulanta-kohtaaminen festareilla - Toni Wirtasen kommentti jäi mieleen

Lue myös: Suomalaismuusikko teki kappaleen kehitysvammaisten kanssa: "Heidän ilonsa oli koskettavaa"

Kilpailut

Uusimmat