Kuva: AOP

Limp Bizkit -solistin kaunis muistokirjoitus Chester Benningtonille: "Rohkea ja nöyrä"

26.07.2017 12:00 - Iiro Myllymäki

Limp Bizkit -yhtyeen Fred Durst muistelee kirjoituksessaan viimeistä kohtaamistaan Linkin Park -solistin kanssa.

Maailma järkyttyi viime viikolla, kun Linkin Park -yhtyeen solisti Chester Bennington teki itsemurhan. Kirjoitimme aiemmin muiden bändin jäsenten kirjoittamasta muistokirjoituksesta. Nyt Benningtonia on muistellut myös toisen amerikkalaisen rock-yhtyeen Limp Bizkitin solisti Fred Durst.

Fred Durst (kuva: AOP)

Durst on kirjoittanut Variety-lehdelle muistojaan Benningtonista, joka oli hänelle läheinen ystävä.

”Kenelle tahansa hän puhuikaan, hän sai tämän tuntemaan itsensä kuulluksi, ymmärretyksi ja tärkeäksi. Hänen auransa ja henkensä olivat tarttuvia ja voimaannuttavia. Yleensä tuollaisilla ihmisillä on niin paljon tuskaa ja piinaa sisällään, että viimeinen asia mitä he haluavat tehdä on saastuttaa tai rikkoa muiden ihmisten sielua”, Durst kirjoittaa.

Durst kuvailee Benningtonia syvästi muista ihmisistä välittäväksi ihmiseksi, joka kykeni tuomaan ”valoa varjoihin”. Durst kertoo kirjoituksessaan myös viimeisestä keskustelustaan Linkin Park -solistin kanssa.

”Hän piteli kahta suloista koiranpentuaan sylissään ja antoi erittäin epäitsekkäitä ja motivoivia kehuja minulle ja Limp Bizkitille siitä, miten olimme raivanneet tietä Linkin Parkin kaltaisille bändeille. Vastavuoroisesti sanoin hänelle, että ilman häntä, hänen ääntään ja hänen sanojaan tämä genre ei olisi koskaan saavuttanut massojen suosiota ja vaikuttanut niin monen elämään. Kiitin häntä siitä, että hän on niin rohkea ja nöyrä ja että hän on aina ollut kunnon herrasmies. Nauroimme, halasimme ja vitsailimme aivan kuin pääsisimme minä tahansa päivänä näkemään uudelleen”, Durst kirjoittaa.

Lue myös: Linkin Park -laulajan pojan koskettava kirjoitus isälleen ennen tämän kuolemaa: "Rakasta elämää"

Lähde: Variety

Kilpailut

Uusimmat